FERRY CORSTEN - @ EXПO Центар - 12.04.2014

• Креатор на темата Креатор на темата HristijanWR10
  • Време на започнување Време на започнување

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.768
Поени од реакции
20.491
Локација
Охрид, Аеродром на вода
1972271_10201581341195707_675669015_n.jpg

Почитувани,

Скопје продолжува со преобразбата
После двете успешни изданија на Re-Born Фестивалот заедно со Markus Schulz и Sander Van Doorn
следува 3тото продолжение на фестивалот со врвот од светскиот клабинг .
Подгответе се членот на светската електронска елита и еден од највлијателните дји на денешницата
FERRY CORSTEN

RE-Born или враќање на стариот сјај на нашето Скопје.

RE-Born или стремеж за промовирање на најдобрите DJ-и од светската елита во Македонија.

RE-Born или нова светлина за Македонската клаберска публика.

Со суперпромотивна цена на влезница од 300 ден ,во сабота на 12 април ЕХПО Центарот ке гори од добра музика и најдобра можна журка

Со преку 150 настапи годишно во најголемите клубови на светот на 12 април ке уживаме вo Скопје со натапот на Ferry Corsten.
Главниот Co-Продуцент на албумите и сингловите на Armin Van Buereen и главниот ремиксер на U2, The Killers, Faithless, Moby and William Orbit
Неговата радио емисија COUNTDOWN која е мегапопуларна се емитува на 160 станици и во 50 земји низ светот
Секоја година Ferry Corsten е во врвот на најгласаната листа за најдобар DJ во светот според DJ Mag
Не постои добар фестивал или настан на кој Ferry Corsten не е едно од главните имиња коe настапува.
Tomorrowland, White sensation, Nature One, Dance valley, A State of Trance, Transmission, а не се забораваат ни летните годишни резиденции кои ги има во најголемиот клуб на светот Cream на Ibiza. Tој е headliner на најголеми електронски фестивали во светот Tommmorowland, A state of trance,Dance Vally i Sensation
Bлезници по цена од 300 ден а потоа 400
Вип влезници 500 ден(1 кат со кој е дозволено движење и на подимуот)
Вип Пакет 4000 ден( 4 вип билети,висока маса и флаша алкохол по избор)
Инфо и резервации во инбох или на 078266156

ВИП ПАКЕТИТЕ СЕ ПРОДАВААТ НА СИТЕ ПРОДАЖНИ МЕСТА.ДОБИВАТЕ ВАУЧЕР СО БРОЈЧЕ ЗА ВИСОКА МАСА.ПРИ ДОАЃАЊЕГО ВО ЕХПО ГО ПОКАЖУВАТЕ И ПОТОА ВЕ СМЕСТУВААТ НА ВАШАТА МАСА

Продажни места низ републиката, ½ JUGOTON и www.kupikartizase.com

СКОПЈЕ
Моби Клуб Плус,ТЦ Капиштец
Мамут,City Mall
½ Југотон,ГТЦ Први Кат
Mamut,Ул.Македонија бр.32
Kinosens 7D kafe,Vero centar 2-ri kat

ПРИЛЕП
City Tobacco,Илинденска 30

БИТОЛА
GLOBUS TRAVEL SERVIS.ul.1-vi Maj br.175
Центро Трејд,ул.Никола тесла бб Стоковна кука Марди

ОХРИД.
3З-Топ – Мјузикшоп,Цар Самоил број 18

ВЕЛЕС
Unison

КУМАНОВО
ViVSped,Плоштад

КИЧЕВО
Вемакс Рекордс

СТРУМИЦА
Мултимедиа Каспер 03,uл. Благој Јанков Муцето бр 3

ШТИП
Eurotours,ул. Ванчо Прке 62

СТРУГА
DAMBO,ul.JNA br.31a

ТЕТОВО
Патник - Вокер

РАДОВИШ
Tobacco AL VITO,22 Октомври бр. 95

ГОСТИВАР
Тобако-АДЕ,Центар Гостивар

https://www.facebook.com/events/823032357723731/?ref_newsfeed_story_type=regular

Последно уредено:
Пак нека продадат 5 пати повеќе карти од шо треба , пак нека биде детска градинка ко шо се деси со Сандер.
Урбан денс = урбан шит.

Пак нека продадат 5 пати повеќе карти од шо треба , пак нека биде детска градинка ко шо се деси со Сандер.
Урбан денс = урбан шит.
Мој другар беше на туј журку, вика дека имало и деца под 15 године на тешку ококорену хемију што стфарно е лоша слика за овуј нашу младину. И ми сакасмо да идемо на журке на тија године, ама некако тешко беше да улегнеш, а и да улегнесмо ма рокнесмо некое вино некој дим техаце и незнаесмо глава куде ни е. А ск ? Хемија гу убила овуј омладину,изгубен е ритам за добру забаву
Знаеш порано на журке сфи бесмо насмеани, а ск се пазиш да не погледнеш фраера у око па да не ти јебе матер сс издрогирану екипу која чека репетирана да се деси некоја тепачка.За гужву е криф лаком организациски гз, што поише паре да се извади, а услови како и на сфаку журку катастрофа
Људи мање више катастрофа, деца кои идеф на журку само да се фалиф дека идеф, дотерани цуре кои мислиф дека су ин и ако лизнала пола мдм она е крш навлажнета и мноо ву е убаво и занесно у момент као демек, а одвај чека да си иде дома да постира на фејсбук од а до ш сфе што се десило на туј забаву, колко она си прошла најјако, а да не збору за месец дна замарање сс линкови од траке од актуелнога диџеја кој гу е правија туј забаву. Среќа више не глеам такфи ефтини шминкерски срања на фејсбук, зшто едноставно више неам фејсбук : )))
Цене за карте су солидни,мада на врата су малко солени, а ако су у питање алфа сељаци обезбеѓење ондак има шансе и да платиш три пута поскупу карту од што е била

Убран денс одамна га е испило апче кд е у питање добра организација за забаве.Мењање на разни стилови као демек вртокапци, која партија е на власт на њима ке ги лижемо гз. Резидент диџеи су просеци, као демек организатори. Сеќамо се Дани и Навигатор што музику пуштасфа пред 10-15 године а што пуштаф ск. Разлика? Па дааааа мора се вртимо около профит. Кој профит имаш ти од насмеано мало журче куде што сфи су искрено хепи и сакаф гу туј музику и идеф за да си пројдеф најубаво. А кој профит е кд продааш карте на деца као демек ке пое Цеца, гужва невидена,нема место куде да стоиш а не па да играш. Па наравно профит е голем кд переш мозак на деца дека тој е права добра журка. Нема добри журке више. Има само добри људи кои се сеќаф на стари добри журке и се чудиф на овија млади генерације како они гу перцепцираф доообру праву забаву. Понамрштени фаце ке видиш ск на журку него на погреб, искрено
Главна циљ е тепачка и да се изеде што повише хемија, да се покаже цицка на подиум, голема зеница и као демек прогресивна музика. Нема га више тј андерграунд спирит, нема драж...

Можда е као офтопик али веома мислу дек сам упрао
Фери Корстен е лик кој не заслужуе да гу денса нашу нашминкану омладину.Сфака чаз за искључоци.Прави клабери јавете се, интуитивно осеќам исто мислење иамо

Ја можда не сам више клабер,не сам ни бија праф. Ја би опен еир бејбе, форест, санјрајз, селска идила ама не, нели тој е за псај џанкери

@parvati Другар ти сосема е у право шо ти кажуел, деца нафурани на спид и хемии со зеници поголеми од нивната глава.Момент шо ми остана врежан у глава ,влагаат у веце по тројца да шмркаат од шоља :facepalm:.

Нема шо да се додаде на твојот пост , совршено објаснето.(y)
Секоја чест за искреноста.

а одвај чека да си иде дома да постира на фејсбук од а до ш сфе што се десило на туј забаву, колко она си прошла најјако
Bitch please... денес скоро секој има 3г...

@parvati Другар ти сосема е у право шо ти кажуел, деца нафурани на спид и хемии со зеници поголеми од нивната глава.Момент шо ми остана врежан у глава ,влагаат у веце по тројца да шмркаат од шоља :facepalm:.

Нема шо да се додаде на твојот пост , совршено објаснето.(y)
Секоја чест за искреноста.

This.

Ми идеше да ги расшутирам. три вециња горе у трите бутнати по 2-3ца.
Место добар провод замарање со деца, дебили што мислат дека господ го фатиле за муда ако се нашмркале и 3 пати поише гужва од што треба.

Фак дат шит, порано ваквите журки беа 100 пати подобри.

Ќе нарачам инспекција и рација у експо на 12ти април па да видиме дали ќе им текне уште еднаш да праат журка со издрогирани копиљаци...:cool:

Ќе нарачам инспекција и рација у експо на 12ти април па да видиме дали ќе им текне уште еднаш да праат журка со издрогирани копиљаци...:cool:

Браво за тебе. Знаеш како ги викавме таквите како тебе у средно, така?

Браво за тебе. Знаеш како ги викавме таквите како тебе у средно, така?
е јебига не сум веќе средно. прочитај го постот на @parvati и сам кажи дали личи на нешто тоа внатре у експо. организаториве ги боли кур сакаат само пари да напраат, така да зашто би ме болело мене цеф дали ќе им ја расипам "журката" ?

Не пуштајте под 18 па да праиме мубает за ре борн на клубската сцена, вака на ништо не личи. Иначе супер за изборот на ДЈ.[DOUBLEPOST=1394570853][/DOUBLEPOST]Ако сакавте да поченете реборн на клубската сцена направете прав маркетинг и нека доажаат луѓе над 18, како можеа порано да прават добри журки. Не дека немаше и порнао и журки кај што имаше мали ама тоа не беше на сите. Вака стварно незнам, на ништо не личеше она на Сандер. Па у пм нели има и некој закон за тоа под 18 години точење алкохол и валагње у клуб.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom