Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Ме интересира дали лифтовите по згради имаат камери?
Јас во нашиот немам видено, ама како можам да знам?
Nekade ima, najchesto nema.
Prvo sho mi pagja na um, e deka Dubai ili vo Kina bi mozhelo da ima, tamu ima kameri na se. Vo nekoi poelitni hoteli valjda ima.
Ako ima, treba da bide oznacheno kako izvestuvanje.

Ме интересира дали лифтовите по згради имаат камери?
Јас во нашиот немам видено, ама како можам да знам?
Планираш да правиш naughty things па страв ти е да не се прославиш вирално ?

Da preporacate nekoj sto izrabotuva kujna po merka a da e fer i korekten so cena?

Ова е добро и за у Air Bnb. Никогаш не сум била ама имам читано дека некои ставале камери.. мада добро е да се има едно вакво

Ха ха ха

Имаме нов крипи комшија. Ха ха не е смешно

фала ви на другите
Со крипи комшии може да испаднат најдобрите спонтани видеа.

зошто дремат,дркаат пред монитор и замараат,како би исполниле време инаку
подлабоко е од тоа гледано психолошки.

Еден другар исто вика, нејебица е страшна работа..

:popce::popce:

Имам 2 сочувани Ајфони за продавање. Кај можам во Ск да земам повеќе пари? Знам Ледиком добро ги проценуваат. Ама дур дојдам до таму коса ќе ми обели.

Имам 2 сочувани Ајфони за продавање. Кај можам во Ск да земам повеќе пари? Знам Ледиком добро ги проценуваат. Ама дур дојдам до таму коса ќе ми обели.
Ледиком работи до 23 ќе ти го платат телефонот ќе појдеш со мал дел од парите ќе си земеш топла симит погача со јогурт и соленка кај бабичките и верувај нема да ти обели косата ние што живееме таму сеуште ни ни се обелени косите ,незнам зашто се плашите да дојдете од другата страна на Вардар

Сакам да направам пуканки ама од тие за во микро. Ама сакам во тенџере. Немам микро. Дали некој пробал такво нешто?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom