Zakon4eto
ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Ај да отворам официјална тема за една од најдобрите продавници за спортска опрема, обувки, облека... Sport Vision. Се е во ред, само што немаат каталог на производи на нивната веб страна. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Највише ме нервира што немаат каталог и не објавуваат цени на производите што ги објавуваат на ФБ.![]()
Кој рече дека очекуваме цени како во Шутка? Ти дали воопшто си влегол и си видел цените е прашање. Па застарени модели на Air max во аутлетот имаат цена 6400, кои реално чинат двојно помалку.Да не очекувате цените да се како на Шутка?![]()
Новите модели на Air max се над 140 евра. Сигурно кај нас нема да ги донесат и да ги продаваат за 100 евра, цена како што на нас ни одговара.Кој рече дека очекуваме цени како во Шутка? Ти дали воопшто си влегол и си видел цените е прашање. Па застарени модели на Air max во аутлетот имаат цена 6400, кои реално чинат двојно помалку.
Ужас, не само спорт ни една спортска продавница нема каталог не уствари нема ни ебан веб сајт ниту пак оналјн купување ми текна патики да си купам и сега треба да се влечам по продавници. Банана државаКога ќе влезеш во продавницата ќе паднеш во несвест. Од вратата па до крај се е со чевли. Не знаеш што да избереш.
Највише ме нервира што немаат каталог и не објавуваат цени на производите што ги објавуваат на ФБ.![]()
Nike (Astroturf - тип), патики за фуТбал во спортвиЖн пред 15 месеци беа 3990 денари. Истите во ЈувентусСторе у Италија беа 52 евра - скоро 800 денари поефтини. Држава, во која се е поскапо, од храна до облека да има пониски цени од кај нас, нема логика.
Овие се единствените кои ги запамтив, за друг тип не коментирам.
Pa дуксеров на официјалната страна на селтик фан стор беше околу 50 евра а овде кај нас .....Овој дуксер од лани ми го напрај меракот,ама уште неможам да соберам пари (со попуст го намалија на 4500 од 6000)![]()
![]()