Sport Vision Македонија (официјална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Zakon4eto
  • Време на започнување Време на започнување

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Локација
Скопје, Карпош
Ај да отворам официјална тема за една од најдобрите продавници за спортска опрема, обувки, облека... Sport Vision. Се е во ред, само што немаат каталог на производи на нивната веб страна. :cool:

images

Јас вакви си зедов ко го отворија, поголем попуст :D
Не се лоши засега, да не ги почудам :)

Кога ќе влезеш во продавницата ќе паднеш во несвест. Од вратата па до крај се е со чевли. Не знаеш што да избереш. :D
Највише ме нервира што немаат каталог и не објавуваат цени на производите што ги објавуваат на ФБ. :mad:

Да не очекувате цените да се како на Шутка? :D
Кој рече дека очекуваме цени како во Шутка? Ти дали воопшто си влегол и си видел цените е прашање. Па застарени модели на Air max во аутлетот имаат цена 6400, кои реално чинат двојно помалку.

Нема што да очекувате цени на спортската опрема кај нас како што ги има во странство. Не сме во Европска Унија, плаќаме посебен данок така да цените испаѓаат повисоки.

Е сега тоа што сите нови модели се всушност модели од пред 2-3 години и ги најавуваат бомбастично треба човек да им се смее. И она за аутлетот да си го напикаат в газ, барем да не го лажат народот да очекува поефтини цени таму, најдобро да не го додаваат аутлет на името на продавницата, да си остане само Спортвижн.

Има и поволни цени, јас купив патики кои беа на попуст за 1800 денари за џогинг, и бидејќи беше викенд ми дадоа уште 20% на тоа,што за оригинал патики е екстра.Има и производи со превисоки цени, но во сите продавници за спортска опрема е така.

Овој дуксер од лани ми го напрај меракот,ама уште неможам да соберам пари (со попуст го намалија на 4500 од 6000) :place:
celtic-jacket-2012-2013-nike-n98-vancouver.jpg

Кој рече дека очекуваме цени како во Шутка? Ти дали воопшто си влегол и си видел цените е прашање. Па застарени модели на Air max во аутлетот имаат цена 6400, кои реално чинат двојно помалку.
Новите модели на Air max се над 140 евра. Сигурно кај нас нема да ги донесат и да ги продаваат за 100 евра, цена како што на нас ни одговара.
Двојно помалку никој не ти дава за 50 евра па и да се од пред 2 години. Не е којзнае колку скапо ако се гледа дека и во другите држави се тие цени. Во Sport Vision во Србија тренерките се 120 евра исто и тука.
Овие беа 3700 ден кај нас на попуст, а во Србија се 5000. Имаат попусти само треба редовно да одиш, а не кога им е покачена цената или кога ќе донесат некој нов модел. ;)

1511323_653300818064149_486259236_n.png

Кога ќе влезеш во продавницата ќе паднеш во несвест. Од вратата па до крај се е со чевли. Не знаеш што да избереш. :D
Највише ме нервира што немаат каталог и не објавуваат цени на производите што ги објавуваат на ФБ. :mad:
Ужас, не само спорт ни една спортска продавница нема каталог не уствари нема ни ебан веб сајт ниту пак оналјн купување ми текна патики да си купам и сега треба да се влечам по продавници. Банана држава

Nike (Astroturf - тип), патики за фуТбал во спортвиЖн пред 15 месеци беа 3990 денари. Истите во ЈувентусСторе у Италија беа 52 евра - скоро 800 денари поефтини. Држава, во која се е поскапо, од храна до облека да има пониски цени од кај нас, нема логика.
Овие се единствените кои ги запамтив, за друг тип не коментирам.

Nike (Astroturf - тип), патики за фуТбал во спортвиЖн пред 15 месеци беа 3990 денари. Истите во ЈувентусСторе у Италија беа 52 евра - скоро 800 денари поефтини. Држава, во која се е поскапо, од храна до облека да има пониски цени од кај нас, нема логика.
Овие се единствените кои ги запамтив, за друг тип не коментирам.
Овој дуксер од лани ми го напрај меракот,ама уште неможам да соберам пари (со попуст го намалија на 4500 од 6000) :place:
celtic-jacket-2012-2013-nike-n98-vancouver.jpg
Pa дуксеров на официјалната страна на селтик фан стор беше околу 50 евра а овде кај нас .....:rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom