C
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За рецки на зидот најдобро е глет маса а и ефтина е.За една рецка на гумата цела тема,ова кајгана персоналот спие,јас утре отварам тема за моите рецки во ѕидот![]()
друже гумава е за менување дефинитивно... башка сам си кажа 40 000 има поминато... не е лошо ако си шкрипац со пари да земеш две гуми по 20 евра ке ти вршат работа барем уште 2 години...
Што е една рецка бре,вози ги уште повеќе да се истрошат па летоска користи ги како спортски.Да знаеш како лепат на вруќ асфалт.
малце не си ми јасенј што сакаш да кажеш со првиот дел од постот... нешто лошо му кажав или? - половни гуми купувам веќе 3 пати и не сум имал проблем до сега искрено. - во странство половна гума ти е како кај нас гума што ке тера уште 10 000 километра. кај нив заледуваат колку милиметра има шарата кај нас уште го нема тоа за жал или за среќа.Дефинитивно тие ќе бидат подобри од неговите и и ќе трааат 4 не 2 години
Абе имате памет што купувате половни гуми,кога вие возите.Ако вредат нема ни вие да ги фрлите или кој знае може 7-8 илјадарки ви се помили од животот[DOUBLEPOST=1392766671][/DOUBLEPOST]
Што е една рецка бре,вози ги уште повеќе да се истрошат па летоска користи ги како спортски.Да знаеш како лепат на вруќ асфалт.
Во врска со половните гуми дообјаснето е подолу.малце не си ми јасенј што сакаш да кажеш со првиот дел од постот... нешто лошо му кажав или? - половни гуми купувам веќе 3 пати и не сум имал проблем до сега искрено. - во странство половна гума ти е како кај нас гума што ке тера уште 10 000 километра. кај нив заледуваат колку милиметра има шарата кај нас уште го нема тоа за жал или за среќа.
брат не ме заебаај шити се најмило. - значи гумите ги гледаш и ги носиш на вулканизер - дали се скинати дали фрлаат криви се стари се ова она.. не е само дај гума тој број на ти пари и чао... никој будала не купува така гуми - ја од искуство ти кажувам има тука у близина кај мене еден носи половни гуми од странство и фала богу за 1200 денара парче добиваш убава шара права гума без џумки и сличоно - ако се појави било каков проблем ја враќаш гумата си бираш нова или во најлош случај парите ти ги враќа... незнам што е толку филозофирање тукаВо врска со половните гуми дообјаснето е подолу.
Зависи какво возило возиш и користиш половни гуми,искрено јас ни на велосипед не би ставил половна гума.
Ако шарата на гумата не е истрошена до крај немора да значи дека гумата е добра.
Ни јас не знам колку гуми со шара од 10-12 мм имам фрлено бидејќи биле удрени во дупка или тротоар и им се направила џумка на страната