Не реков се танцува, туку таму не пуштаат метал, туку турбофолк...., а он сигурно не седи со тампони во уши![]()
Јас кога сум на свадба ставам слушалки со метал пуштен до даска, и го фаќам колцето.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не реков се танцува, туку таму не пуштаат метал, туку турбофолк...., а он сигурно не седи со тампони во уши![]()
Јас колку што се сеќавам на свадба до сега не сум чул турбофолк. Народни Српски и Македонски плус орца да ама турбо не.
Дали ми е изграден музичкиот вкус...?
Не верувам дека сеуште ми е изграден целосно, секој ден може да се најде нешто ново што може да ми се допадне. Меѓутоа она што го знам е дека периодот на слушање музика ми се дели на pre и post Рејдиохед, кога првпат дознав за момциве у трета година средно
Музиката ја делам на Рејдиохед и све друго остало, знам дека мислењево е ептен субејктивно, ама бендот за мене е најдобрата ствар што икад постоела во музиката
![]()
Се пребираат дечките од музика. Не се ко тебе....Го влажниш @Erich Zann со ова...
Изгаси ги ламбите, пушти In Rainbows и речи ми утре фала