SANDER VAN DOORN @ EXPO CENTER - 28.02.2014

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Мислев да одам на журкава, ама кога дознав дека и братучетка ми ке иде со другарките и као вришти од срека, а нема поима кој е DJ- ов, се откажав. Нема смисла, она и компаниијата со која ке иде се САМО 16год. и не би било во ред да ме гледа шо правам , а јас ја учам неа на спротивното :pipi:

^ Абе ако се замараш каква раја народ ке има си ја утнала државата за журки. Кај нас на журка по кошулите од матура идат па никому ништо. Сума сумарум , не се замарај за лугето Сандер е продуцент со добра репутација и како фан на неговата музика ке присуствувам на истиот а каква раја народ има не треба да ти биде приоритет :)

Momentalno Babura/Bobi ili koj i da e kelaviov go tupi maksimalno xD

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

Последно уредено:
Киндер забава, не очекував вака без никаков ред да влегуваат толку млади. За музиката и Сандер ме разочара малку така да ништо посебно журката

Momentalno Babura/Bobi ili koj i da e kelaviov go tupi maksimalno xD

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

Lephong беше.

Само шо си дојдов, детска градинка у натре ебате..плус и гужва еден ТОН!
пола саат ми требаше до ВЦ да отидам.. притисокот 200 ми се качи упм!

toa e decki
mladinata deneska mnogu napredna stana,na 15 16 godini gi pustaat do 5 6 sabajle i poleka poleka nas postarite ne isfrlaat

Se razocarav, ke razmislam dali nareden pat ke dojdam na zurka vo Expo!

Sander ne znam sto film terase, koga covek ke misli deka nemoze polosa da bide Hey Brother toa pusti ocaen mash up od pesnata.

p.s barem mi pusti pesna od Zedd :)

кој беше тој трупот после сандер ?

Добро бе, од кај никнуваат вакви "Диџеи" што имаат по 3 песни и се популарни по една сезона (читај лето) и по кои летаат дечурлана?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom