Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Овие па Јунајтед даваат за Трипиер 10мил а бараат за Лингард 30 :icon_lol:

Кој ќе им даде 30мил фунти за Лингард бе :pos:

Зошто кој ќе даде бе? Па кога Зијех, Вернер вредат по 50, Хаверц 80, за Лингард 30 е ситница. :pipi:

Некој што сака хоумгроун :) не дека ќе го дадат за 30 де, ама сигурно нема почетна цена 15 да му е.. Кога продаваш кола одма одиш на огласи со најниската или ставаш почетна па после дискутирате? :D

Милан, Рома..... може не 30,ќе има дискаунт!

Апсолутна лага и невистина.
Ама убаво те насанкале со фејк профилов.. примети колку И има во Мадрид. :)

Еве ја вистинската изјава.

Ауу, сега гледам уствари дека јузернејмот на акаунтот е @BarcaUniversel :pos: :pos:

• Хаха
Reactions: ob1
Ауу, сега гледам уствари дека јузернејмот на акаунтот е @BarcaUniversel :pos: :pos:
Мене ме чуди што уопште си помислил дека Рамос може да даде таква изјава. :D

Иначе Атлетико продолжува со паметните трансфери, послс оној од Удинезе топ зделка ќе им биде трампа Саул со Гризман.

Како ќе биде Гризман прифатен од навивачите на Атлетико и кај се вклопува во овој тим?

Да не ви го увалиме за 25м до крај на летово :icon_lol:
Сега ќе има разговор со Оле и управата, па ако падне договор за конечна продажба очекувам интерес и од Италија.

Да не ви го увалиме за 25м до крај на летово :icon_lol:
Сега ќе има разговор со Оле и управата, па ако падне договор за конечна продажба очекувам интерес и од Италија.

Па пре би го зел Џеси него ли Иско мртвиот!
Ама да не е појќе од петнаесче :icon_lol:

Па пре би го зел Џеси него ли Иско мртвиот!
Ама да не е појќе од петнаесче :icon_lol:
15 + некој бонус, носи :)
На прсти се бројат реално наплатени од Јунајтед, Роналдо,Смолинг,Лукаку... Еден Бекам испод цена го дадовме па за Лингард ќе ја тупиме?

Мене ме чуди што уопште си помислил дека Рамос може да даде таква изјава. :D
Не дека не ме зачуди изјавата, ама поверував само заради тоа што видов дека е од Madrid Zone (ама ете и тоа погрешно) :D

Како ќе биде Гризман прифатен од навивачите на Атлетико и кај се вклопува во овој тим?
Трампа Гризман - Саул никако нема да биде прифатен, оној кој е вистински навивач на Атлетико никогаш не би прифатил таква зделка, едниот е Атлетико днк другиот се помоча врз клубот и избега како путе да освојувал титули со Меси :icon_lol:
Од фудбалски аспект не знам, можи да испадни топ зделка за клубот ако стварно прифати Гризман за 50% намалување на плата ама во овие две сезони не видовме ништо од Гризман за да се јачаме дека добивме дил на векот со неговото враќање.
Од друга страна и Саул е во длабок сон и ланска сезона го изгуби првотимскиот статус, ќе видиме на крај шо ќе испадни.
Автоматски споено мислење:

Интересно :masa:
20210715_111502.jpg

шо ти праи пмс почнува со негативност а завршува со ентузијазам…
Барса со отпадоци ова она добро тимче ке склопат

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom