- Член од
- 3 февруари 2019
- Мислења
- 2.483
- Поени од реакции
- 4.135
Не е Телеш на Мендеш.Втора работа, пак Мендеш, пак Мурџо и ајт Телеш на лицитација!
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Подолго време Мендеш нема ни еден играч во Јунајтед.
Не е Телеш на Мендеш.Втора работа, пак Мендеш, пак Мурџо и ајт Телеш на лицитација!
Зошто кој ќе даде бе? Па кога Зијех, Вернер вредат по 50, Хаверц 80, за Лингард 30 е ситница.Овие па Јунајтед даваат за Трипиер 10мил а бараат за Лингард 30
Кој ќе им даде 30мил фунти за Лингард бе![]()
Некој што сака хоумгроунОвие па Јунајтед даваат за Трипиер 10мил а бараат за Лингард 30![]()
Милан, Рома..... може не 30,ќе има дискаунт!Овие па Јунајтед даваат за Трипиер 10мил а бараат за Лингард 30
Ауу, сега гледам уствари дека јузернејмот на акаунтот е @BarcaUniverselАпсолутна лага и невистина.
Ама убаво те насанкале со фејк профилов.. примети колку И има во Мадрид.
Еве ја вистинската изјава.
Мене ме чуди што уопште си помислил дека Рамос може да даде таква изјава.Ауу, сега гледам уствари дека јузернејмот на акаунтот е @BarcaUniversel![]()
![]()
Да не ви го увалиме за 25м до крај на летовоОвие па Јунајтед даваат за Трипиер 10мил а бараат за Лингард 30
Да не ви го увалиме за 25м до крај на летово
Сега ќе има разговор со Оле и управата, па ако падне договор за конечна продажба очекувам интерес и од Италија.
15 + некој бонус, носиПа пре би го зел Џеси него ли Иско мртвиот!
Ама да не е појќе од петнаесче![]()
Не дека не ме зачуди изјавата, ама поверував само заради тоа што видов дека е од Madrid Zone (ама ете и тоа погрешно)Мене ме чуди што уопште си помислил дека Рамос може да даде таква изјава.![]()
Трампа Гризман - Саул никако нема да биде прифатен, оној кој е вистински навивач на Атлетико никогаш не би прифатил таква зделка, едниот е Атлетико днк другиот се помоча врз клубот и избега како путе да освојувал титули со МесиКако ќе биде Гризман прифатен од навивачите на Атлетико и кај се вклопува во овој тим?