- Член од
- 3 февруари 2019
- Мислења
- 2.483
- Поени од реакции
- 4.135
Не е Телеш на Мендеш.Втора работа, пак Мендеш, пак Мурџо и ајт Телеш на лицитација!
Подолго време Мендеш нема ни еден играч во Јунајтед.
Не е Телеш на Мендеш.Втора работа, пак Мендеш, пак Мурџо и ајт Телеш на лицитација!
Зошто кој ќе даде бе? Па кога Зијех, Вернер вредат по 50, Хаверц 80, за Лингард 30 е ситница.Овие па Јунајтед даваат за Трипиер 10мил а бараат за Лингард 30
Кој ќе им даде 30мил фунти за Лингард бе
Некој што сака хоумгроун не дека ќе го дадат за 30 де, ама сигурно нема почетна цена 15 да му е.. Кога продаваш кола одма одиш на огласи со најниската или ставаш почетна па после дискутирате?Овие па Јунајтед даваат за Трипиер 10мил а бараат за Лингард 30
Милан, Рома..... може не 30,ќе има дискаунт!Овие па Јунајтед даваат за Трипиер 10мил а бараат за Лингард 30
Ауу, сега гледам уствари дека јузернејмот на акаунтот е @BarcaUniverselАпсолутна лага и невистина.
Ама убаво те насанкале со фејк профилов.. примети колку И има во Мадрид.
Еве ја вистинската изјава.
Мене ме чуди што уопште си помислил дека Рамос може да даде таква изјава.Ауу, сега гледам уствари дека јузернејмот на акаунтот е @BarcaUniversel
Да не ви го увалиме за 25м до крај на летовоОвие па Јунајтед даваат за Трипиер 10мил а бараат за Лингард 30
Да не ви го увалиме за 25м до крај на летово
Сега ќе има разговор со Оле и управата, па ако падне договор за конечна продажба очекувам интерес и од Италија.
15 + некој бонус, носиПа пре би го зел Џеси него ли Иско мртвиот!
Ама да не е појќе од петнаесче
Не дека не ме зачуди изјавата, ама поверував само заради тоа што видов дека е од Madrid Zone (ама ете и тоа погрешно)Мене ме чуди што уопште си помислил дека Рамос може да даде таква изјава.
Трампа Гризман - Саул никако нема да биде прифатен, оној кој е вистински навивач на Атлетико никогаш не би прифатил таква зделка, едниот е Атлетико днк другиот се помоча врз клубот и избега како путе да освојувал титули со МесиКако ќе биде Гризман прифатен од навивачите на Атлетико и кај се вклопува во овој тим?