Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Јас па мислам дека Волвс, Евертон и В.Хем ќе немаат многу фајде од сите овие изнакупени играчи и дека еден од овие три тима ќе биде близу до зоната за испаѓање.

Јас па мислам дека Волвс, Евертон и В.Хем ќе немаат многу фајде од сите овие изнакупени играчи и дека еден од овие три тима ќе биде близу до зоната за испаѓање.
Јас па мислам еден од овие ќе ве кутни вас или Челзи од топ 6

Two days ago Catalan newspaper Mundo Deportivo reported that Arsenal were 'attentive' to Dembele, and they said Arsenal’s ‘proposal could reach €100m’, which would be considered.

And now Kike Marin says they've made that offer.

Breaking | Everton have reached an agreement to sign Kurt Zouma from Chelsea, according to L'Équipe.

И Мина и Зума?

Чим четири пати го бакна амблемот мора да е мадридиста. :)

Мизерија да ти бил Куртоа, Атлетико го прибра кога Челзи не го рачунаше за жив, освои титули со нив, она што е сега е благодарение на нив до некаде, беше миленик кај навивачите, доби овации кога играа со Атлетико од навивачите, му направија легендарна плоча пред Ванда Метрополитано, скокаше на прослави, ги пцуеше мадридистите, му ја дупнаја главата на Бернабе и зема при првиот контакт со дрес ми бакнува амблем ми се лигај пред јавност, хххххк пууу има да биди исвиркуван на Метропо како никој досега.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Мизерија да ти бил Куртоа, Атлетико го прибра кога Челзи не го рачунаше за жив, освои титули со нив, она што е сега е благодарение на нив до некаде, беше миленик кај навивачите, доби овации кога играа со Атлетико од навивачите, му направија легендарна плоча пред Ванда Метрополитано, скокаше на прослави, ги пцуеше мадридистите, му ја дупнаја главата на Бернабе и зема при првиот контакт со дрес ми бакнува амблем ми се лигај пред јавност, хххххк пууу има да биди исвиркуван на Метропо како никој досега.

Небитно е дали ќе биде исвиркуван, како што патетико се небитни во лш

Секако дека Атлетико го прибрале затоа што Челзи не го рачунале за жив. Челзи го прибраа како дете и одма му најдоа добра позајмица кај што може да се развива како што треба за да се врати и да биде прв голман.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom