Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.781
- Поени од реакции
- 52.779
Изгледа Волвс.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгледа Волвс.
Куртоа може да е играч на Реал, ама мадридиста никако. Напротив, он е антимадридиста![]()
![]()
Јас па мислам еден од овие ќе ве кутни вас или Челзи од топ 6Јас па мислам дека Волвс, Евертон и В.Хем ќе немаат многу фајде од сите овие изнакупени играчи и дека еден од овие три тима ќе биде близу до зоната за испаѓање.
Чим четири пати го бакна амблемот мора да е мадридиста.![]()
Небитно е дали ќе биде исвиркуван, како што патетико се небитни во лшМизерија да ти бил Куртоа, Атлетико го прибра кога Челзи не го рачунаше за жив, освои титули со нив, она што е сега е благодарение на нив до некаде, беше миленик кај навивачите, доби овации кога играа со Атлетико од навивачите, му направија легендарна плоча пред Ванда Метрополитано, скокаше на прослави, ги пцуеше мадридистите, му ја дупнаја главата на Бернабе и зема при првиот контакт со дрес ми бакнува амблем ми се лигај пред јавност, хххххк пууу има да биди исвиркуван на Метропо како никој досега.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Секако дека Атлетико го прибрале затоа што Челзи не го рачунале за жив. Челзи го прибраа како дете и одма му најдоа добра позајмица кај што може да се развива како што треба за да се врати и да биде прв голман.Мизерија да ти бил Куртоа, Атлетико го прибра кога Челзи не го рачунаше за жив, освои титули со нив, она што е сега е благодарение на нив до некаде, беше миленик кај навивачите, доби овации кога играа со Атлетико од навивачите, му направија легендарна плоча пред Ванда Метрополитано, скокаше на прослави, ги пцуеше мадридистите, му ја дупнаја главата на Бернабе и зема при првиот контакт со дрес ми бакнува амблем ми се лигај пред јавност, хххххк пууу има да биди исвиркуван на Метропо како никој досега.
Sent from my iPhone using Tapatalk