Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Според официјалното сопштение не пишува дека имаат право на откуп, туку само позајмица.
ako citas football italia, ednostavno prekini :)
Tamu staile dry loan, ja zatoa prasav tuka, prvo tamu procitav

ako citas football italia, ednostavno prekini :)
Tamu staile dry loan, ja zatoa prasav tuka, prvo tamu procitav
На официјалните соопштенија од клубовите пишува само сезонска позајмица како дел од договорот. Ако имаа опција ќе пишеа вака како за Хемес кога отиде на позајмица во Баерн.

Последно уредено:
:pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Многу ми е јако ова субјективново коментирање по темиве. Да го земеше Јунајтед Кепа за 80 милиони, ти и Донев јајцата цитрони ќе ги направевте на сите овде на овој подфорум. Ќе вадевте статистики од твитер, ќе мислевте некои несмешни доскочици и слично. Ама пошо Челзи го земаа, сега ќе се правдате како е топ трансфер :pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Вториот дел од постот не го разбрав, не разбирам на кој играч мислиш. Ако мислиш на Паулињо, немаше никаков проблем со колена. Ако мислиш на Андре Гомеш, он нема проблем со колена, а нема ни 30 години. Ако мислиш на Видал, платен е 18 милиони. Ако не знаеш колку е тоа, тоа е 62 милиони помалку од тоа што Челзи го плати Кепа. 62 МИЛИОНИ разлика ееееј, тоа ти се дупло повеќе од парите што Челзи ќе ги земе од трансферот на Куртоа во Челзи.
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Citiraj me kude sam pisaja deka e top zasiluvanje. Edn post samo.

На официјалните соопштенија од клубовите пишува само сезонска позајмица како дел од договорот.
Видов сеа на линков, ако е само позајмица тогаш ова е крајно несфатливо за мене, челзи ли се, или ххххетаве, и тхараготха.
Претерано ќе е ова за клуб со ваков статус во фудбалот.

Баш ме интересира дали ман ју. ќе пазари некој стопер.

Куртоа може да е играч на Реал, ама мадридиста никако. Напротив, он е антимадридиста :D :D :D

А и навивачите си го сакат многу https://twitter.com/gilmaruin/status/1027278118099345408?s=21
Чудо е фудбалот, не дека Куртоа е продукт од Атлетико ама има играчи кои играле долго време во некој клуб никогаш нема да преминат во лут ривал, пример Роналдо има изјавено дека никогаш нема да потпиши за Сити, знам дека случајот на Куртоа е поинаков ама сепак

Sent from my iPhone using Tapatalk

Абе зошто се тормозите кој колку дал за кој играч? Не ги давате вие парите ниту Челзи и одредени клубови не ги даваат последните пари за играчи па сега ако не се погоди ќе банкротираат. Седете чекајте да почни сезоната и коментирај дали го бива или не, вие прво за цената се фаќате ко синкир од џеб си ги давате парите.

Видов сеа на линков, ако е само позајмица тогаш ова е крајно несфатливо за мене, челзи ли се, или ххххетаве, и тхараготха.
Претерано ќе е ова за клуб со ваков статус во фудбалот.

Не менува многу тоа моментално, освен во поглед на цената при евентуалниот перманентен трансфер.

Да се врати Кова во Реал и да игра за Реал пак од следна сезона ми е речиси невозможно. Единствено при опција Модриќ да остане сега а да замине догодина. Но и при таква ситуација минимални се шансите да се врати у Реал.

Реков едино Челзи иде на ризик со цената. Ако изигра добро, Реал ќе им бара сигурно дебела сума затоа што Матео има договор со Реал до 2021ва, нема да биде во последната година од договорот па да му падне цената. Кога ќе видиш вака да, делува малку лошо склопено ова за Челзи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom