Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа се тие ѕверови што доаѓаат од најјаката лига. Ќе дадат 35-40 голови во Шпанија, ќе направат трансфер во ПЛ и ќе се испосерат за сите пари. Солдадо, Лоренте, Нолито волшебникот, Негредо, Аспас итн. и еден мал куп други.

За лига во која играат просечни тимови, секој трансфер период Реал и Барса за пазарење се фокусираат на островот. Како не им текнува да пазарат во убер јакиот Дортмунд....
Кое фокусирање ти е по 2 трансфери имаат двата клуба од острофот во последни 4 сезони. Какво ти е тоа фокусирање објасни?

20 страни се испишаа за Тотенхем и Дормунд, волку ни финалето во ЛШ немаше годинава.

BTW видете го Паулињо на сликана, колку само не му се живее. Ако стварно се залетаат Барса по него тоа ќе биде трансфер на деценијата.

Реал
Јунајтед
Барса
Баерн
Јуве
Челзи
Атлетико
Сити
Дортмунд
Ливерпул

Интер
Интер
Интер
Арсенал
Интер
Интер
Интер
Интер
Интер
Интер

Само мене ми изгледаат веќе излитени форите со четвртово место на Арсенал или? Мислам океј, беше смешно доста време, ама у задње време почнува на секој збор, статус, слика, твит, да се замара за тоа ебено четврто место, некако форсирање до коска ми е тоа. :toe:
:toe:

Имаше денес шпекулации дека Марез не добил понуди од ЛШ клубови, па можно е да оди во Арсенал :D

Дајде ајде за трансгери нешто муабети, стварно е глупо ова што го влечкате три дена.

Кој јак играч ќе направи изненаден трансфер?
Санчез ако не потпише нов дпговор, на лрај на август сигурно ќе има неколку клубоби кои јако ќе притискаат.

Лукаку во Челзи или Мората во Јунајтед. Кој ќе биде подобар?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom