Сара Мејс Костадиновска (Sarah Mace)

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Не мора да значи дека и Сара ќе ја следи истата судбина ко Тања, иако никогаш не се знае.

Значи женската дека има и глас и стас -има. Лично нејзиниов жанр на музика не го разбирам ама ич и не ме бендисува ,ама за тоа дека е оригинална и своја - немам коментар.
За разлика од 90 % што изиграваат мајмуни типкава е прав музичар ....
A ovaa ne izigrava majmun?
Devojkava ja sakav i postuvav dodeka pred 2 ned licno ne se upoznav so nea. Lol :-D
Otidena e.

A ovaa ne izigrava majmun?
Devojkava ja sakav i postuvav dodeka pred 2 ned licno ne se upoznav so nea. Lol :-D
Otidena e.
Чекај малце,полека. Ако женската не ти се свиѓа како карактер не значи и дека лошо изгледа или дека копира некој стил. За Македонија до сега бр.1 со глас,стас,изглед.

Проблемот е што луѓево не ги делат музичариве како посебно нивната работа и нив како карактер, ако едното не им се допадне, во пакет и за двете работи имаат минус. Ете кај Џеса наша, може да се види типичен пример.

Врне ,врне ,врне .... :drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk:
10686994_755131881199020_6760162834157318302_n.jpg

10616451_755132431198965_5003906113612339085_n.jpg

10577032_755132497865625_8140062899684716424_n.jpg

Јесте да има ок тело ама на лице мене ич не ми е убава... :D Што толку машкиве дигнале по неа чалам бог знае... :unsure:

Јесте да има ок тело ама на лице мене ич не ми е убава... :D Што толку машкиве дигнале по неа чалам бог знае... :unsure:

sarah_mace_1.jpg

sara-mejs2.jpg

sara-mejs.jpg

Ти да не си случајно од мојава бранша друже? Како може типкава да речеш дека не е убава. Да има некој необичен изглед па да речеш одредени луѓе само ќе ја дефинираат како убава девојка ама dude ... please.

sarah_mace_1.jpg

sara-mejs2.jpg

sara-mejs.jpg

Ти да не си случајно од мојава бранша друже? Како може типкава да речеш дека не е убава. Да има некој необичен изглед па да речеш одредени луѓе само ќе ја дефинираат како убава девојка ама dude ... please.
Секој со својот вкус за убавина за мене не е нешто премногу посебно иако за повеќето останати машки се палат на неа :drk:.

Секој со својот вкус за убавина за мене не е нешто премногу посебно иако за повеќето останати машки се палат на неа :drk:.

Аааа, sfa'am, високи стандарди and all that shit. M'kay.

Ќе ти предложев да опнеш пример за девојка тебе што ти е убава, колку за споредба, ама не сакам да испадне маневар-а-ла-пукање-у-нога па ај ќе баталам и ќе оставиме се на твојава завршна реченица - секој со свој вкус (и отсуство на истиот :P)

Освен нога, ништо салам, цицка ич, фаца остра ковчеста. Нешто ко Каролина верзија е.

Ја спореди .... со Каролина ...
Види сега во темава правиме муабет за жени, така да незнам ти со твојте очи како можеш да судиш за нормална машка перцепција.

Се е ок, само што вакви добро музички потковани личности премногу се трудат да бидат различни и оригинални, резултатот е чуден и тешко прифатлив (најчесто).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom