Од кога навивате?

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
prvo da razjasnime da navivas i da bides simpatizer ne e isto .jas navivam za vardar od koga znam za sebe ama toa e navivanje na stadion pred radio koga igra na gosti a ne vasevo za inter,milan ,barca,itn koj nikogas neste gi videle osven na televizija so retki isklucoci.zatoa bidete realni i kazete deka navivate za kladilnicite a ne za nekoj tamu belosvetski klub
Во право си 100%.
Значи јас навивам (сум симпатизер) на Челзи Не знам зошто нешто едноставно ме натера за ги засакам како тим некаде кај 5-6 одд.А иначе Буквално навивам за Брегалница Краун сега се у 2 лига поради финансиски проблеми али јеби га не си прав навивач ако се одкажеш кога е најтешко.

Зошто баш за тие тимови навивате?

Која е причината па да навивате за тимовите за кои навивате? Или ги има повеќе причини :) И ќе ве молам без причини од типот "бидејќи се најдобри", да бидеме озбилни :) Темава не е за да караме меѓусебно, туку за да си кажеме што не привлекува кај нашите омилени тимови и зошто навиваме за нив.

- моментално се брзам, моите причини ќе ги пишам подоцна.

Која е причината па да навивате за тимовите за кои навивате? Или ги има повеќе причини :) И ќе ве молам без причини од типот "бидејќи се најдобри", да бидеме озбилни :) Темава не е за да караме меѓусебно, туку за да си кажеме што не привлекува кај нашите омилени тимови и зошто навиваме за нив.

- моментално се брзам, моите причини ќе ги пишам подоцна.

Z's taka trebit be! More pa i ti:pos2:

оваква тема да не имаше ?...

ја за Ливерпул...па дека се најдобри ! :pos:...Имаат неверојатни навивачи. Мојот омилен играч- Џерард игра...најтрофеен клуб се...и незнам од коа им ја видов првата утакмица се вљубив во нив :)
љубов на прв поглед...:)

мислам дека има ваква тема...
Заради Зизууу

Juve taka mi bea omileni od koga igrase Zizu...Zidane i Del piero mi se omileni igraci...Gi pratev i navivav za niv...2002/2003 Koga igraa u Finale liga na sampioni bev za niv.. A najvise gi zasakav taa godina koga go tepaa Real Marid..I Sega mi se omileni..Zaedo no Delpiero, Nedved, Palladino i sekako BUFFON :)

Затоа што Милан ми е во срцето.

Јас навивам за Арсенал бидејќи мислам дека игра најатрактивен фудбал, првиот дрес што го купив беше на Арсенал.

Na Fifa 1998 pocnav so juve da igram i tie vo um mi ostanaja i taka si gi sakam sega
Za Pelister se znaj oti

Za Chelzi

Od vremeto na Zola i haselbank pa do den denes

zatoa sto sekogas igrale zrel futbal , teehnicki doteran i samo vistinski futbaler moze da ja razbere nivnata igra...

Znaci bidejki se profi...ete zatoa

Za Chelzi

Od vremeto na Zola i haselbank pa do den denes

zatoa sto sekogas igrale zrel futbal , teehnicki doteran i samo vistinski futbaler moze da ja razbere nivnata igra...

Znaci bidejki se profi...ete zatoa

Истото би го кажал, и плус името ми се допаѓаше(Chelsea):)

Од кога препознавам црно-бела боја :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom