Од кога навивате?

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
meazza напиша:
Јас навивам за Интер од 1997-98.. од кога почнав да следам фудбал. Причината зошто го засакав Интер беше мојот братучед Димитар.. како и доаѓањето на Роналдо во Интер.. мислам дека тоа беше 1997.. Исто така мој омилен играч беше Иван Заморано кој во тоа време играше за Интер.
Inter per sempre!

me2 роналдо од коа дојде 97год. иначе интер од секогаш ми се допаѓал поради [SIZE=-1]најдобрите играчи на светот :Youri Djorkaeff, Javier Z,[/SIZE][SIZE=-1] El Chino[/SIZE](najdobriot koj nikogas ne go dostigna svojot potencijal, nemav videno kako nego ni messi ni niso ne mu e ramen),[SIZE=-1]Pagliuca, Toldo-linho, Frey(многу си го поштовам), Baggio, Vieri, Cordoba, Zamorano(ќе го забораев), MATRIX-ot, Oba Oba, Clarence(големата грешка на морати заедно со Cannavaro), [/SIZE][SIZE=-1]S. Conceição, Crespo, Bati, [/SIZE][SIZE=-1]El Jardinero, FiKo, Patrick, [/SIZE][SIZE=-1] l'imperatore Adriano, Ibracadabra какви тимови ''имавме'' низ годините па тоа е по по по по Io Sono Internista,

[/SIZE]
F O R Z A I N T E R N A Z I O N A L E

Фудбал

Од оваа зима. Испив шише Златен Даб додека го гледав натпреварот помеѓу Германија и Данска во голем фудбал (BigSoccer) во Алгарва. Германката не прими ниту еден гол. Цел час потоа ми се вртеше во главата.:tv:

NAVIVAM ZA CRVENA ZVEZDA OD 5 GOD 1990-1991GODINA ZA PAMETENJE OSVOJUVANJE KUPOT NA EVROPSKITE SAMPIONI NEKOI TIMOVI I DENES SONUVAAT ZA OSVOJUVANJE NA LIGATA NA SAMPIONI NO TOA IM USPEALO I KE USPEE SAMO NA NAJDOBRITE delije\sever

почнав да навивам од пред неколку години, кога се отворија кладилници, и така почнав да пратам натпревари, и почнав да навивам....:)

Навивам од многу одамна. Прв тим за кој сум навивал бил реал мадрид затоа што таму играл мојот омилен играч Peđa Mijatović. И од тогаш па исеуште сум за нив.

па можам да кажам дека се сеќавам на добар дел од натпреварите на светското во америка во 1994 година. мислам дека од тогаш

јас навивам за АРСЕНАЛ кога бев 8 год

од 1997 сум за Реал Мадрид, поточно и од тогаш почнав да навиван :) :)

auuuuu! ne se secavam dobro! za real navivam od 7 god.
toa e interesna prikazna! brat mi navivase za juve a eden negov drugar za REAL...
i me prasuvaat za kogo si?... i jas namerno protiv brat mi i vikam za REAL

i od togas sum za real madrid

Navivam od 6 godini za LAZIO i za ARSENAL

Навивам за Ајакс од 2000-та
Навивам за Рома од 1998-та
Навивам за Баерн од кога знам за себе
Навивам за Вардар од кога знам за себе
Навивам за Барса од 2001-та

а, и навивам за Италија од 2001-та

Навивам за Челзи, за Реал Мадрид и за Победа од кога знам што е фудбал
Навивам за Баерн Минхен од кога гледам германско (2002)
Навивам за Ајакс и за Лион од 2003

Јас почнав да навивам од 8 год.Прв натпревар што го гледав ми беше Јувентус-Рома многу ме бендисаја јуве и од тогаш па се до денес си навивам за нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom