Ако би можеле да бирате, каде и со кого би сакале да сте сега?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Во моментов би сакала да сум сама на Месечината и што подалеку од земјава и луѓево

Сам, на некое село во дрвена куќичка во Австрија.

На планина, кај што има снег, да го почуствувам студам, да речам бррррр ми се смрзнаа коските и пак да си се вратам овде, в пеколот.
А со кој? хммм
Сака некој друштво да ми прави?;)
Jas.

On topic:
mentawai-beach-house-1.jpg

Во кревет со своите соништа...ах воа кафе шо ми направи да не можам да си заспијам :cautious:

јас би сакала да е лјато и да сум на нјакој екзотичен остров со пријатели и да правим простотии:)
--- надополнето: Oct 30, 2011 9:05 AM ---
јас би сакала да е лјато и да сум на нјакој екзотичен остров со пријатели и да правим простотии:)
--- надополнето: Oct 30, 2011 9:06 AM ---

Јас сакам да сум на некој остров, Бора Бора, Малдивите, Хаваи и слични. И да бидам САМ, да си уживам. Без некој да ме замара. Со еден збор-да си кулирам. ;) Но само еден пријател ќе си земам со него, кој што цел живот неможам со него-ЛАПТОПОТ.

Комплетно сама, со сите дела на Кундера и Достоевски до мене, во некоја планинска куќа во Швајцарија додека надвор врне снег и јас пијам чај и читам пред каминот.
Аххх, толку убави соништа. :)

Сакам да сум во моментов во Ликвид во Охрид, да нема никого внатре, да си седам на терасата, а типацов позади мене седнат на столче да ми ја пее песнава:

Така фино да си искулирам за цел живот.

Леле егоисти ееееј

Ја би седел на некоја плажа на ХАВАИ и би ја пеел Always Look on the Bright Side of Life

sega sakam da sum prva godina fakultet skopije i poln sostav vo stan :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom