S
StormRage
Гостин
Вулвите се палат на мажјаци од кои испарава тестостерон и тече зној, а на рамо држат казма.
Проверено.![]()
А чекан?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вулвите се палат на мажјаци од кои испарава тестостерон и тече зној, а на рамо држат казма.
Проверено.![]()
А чекан?![]()
На чекан се пали само Мајли Сајрус.
Причината заради којашто жените сакаат лоши момци е што секоја мисли дека ќе биде последна, дека заради неа ќе се промени, дека ниедна не сакал, ама неа ќе ја сака, ќе се заљуби. И тоа е точно и кога тогаш
се случува. Едната од тие што учествуваа во тепачката денес му е жена на лошото момче за коешто зборувам.
свативте свати
А ти кога ќе сфатиш дека „сфати“ се пишува со Ф?![]()
Прегледај го приврзокот 80085
Прегледај го приврзокот 80087 овај му е обезбедување уште поголемо маже од путинќе имаш и со кого да го изневеруваш
![]()
Јас го сакам Путин и ич не би ми било лошо!![]()
Најтажно од се е што ти никако да излезеш од 54та година. Дали има потажно од тоа?И после иде рецитирање на поезии ,,Ќе се убијам,животот е суров,никаков,ти ебам животот,машките се сите исти,ве мразам''.Една од најинтересните по мене теории е баш оваа,вие од женкиот пол никако,од постоењето на човештвото па до денес не свативте дека ние машките ја користиме сами вашата наивност и глупавост,поготово ''бед бој'' или на Македонски кажано богат сељак,да сака и да остане со една.. смешно.. ова е најдолгата теорија која сеуште се влече а никако да се свати од ваша странатажно.
А водена јамболија да врти со една рака додека со другата го држи чеканот на рамо?А чекан?![]()