За девојките: „Лошо момче“ - да или не?

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Нормално и девојките сакаат повеке “лоши момци “ како што мажите самите кажуваат дека сакаат и ги палат „лоши девојки“ или к****,дека тие знаат како да ги задоволат најдобро,така и девојките истото го сакаат тоа

Причината заради којашто жените сакаат лоши момци е што секоја мисли дека ќе биде последна, дека заради неа ќе се промени, дека ниедна не сакал, ама неа ќе ја сака, ќе се заљуби. И тоа е точно и кога тогаш
се случува. Едната од тие што учествуваа во тепачката денес му е жена на лошото момче за коешто зборувам.

И после иде рецитирање на поезии ,,Ќе се убијам,животот е суров,никаков,ти ебам животот,машките се сите исти,ве мразам''.Една од најинтересните по мене теории е баш оваа,вие од женкиот пол никако,од постоењето на човештвото па до денес не свативте дека ние машките ја користиме сами вашата наивност и глупавост,поготово ''бед бој'' или на Македонски кажано богат сељак,да сака и да остане со една.. смешно.. ова е најдолгата теорија која сеуште се влече а никако да се свати од ваша страна :) тажно.

А ти кога ќе сфатиш дека „сфати“ се пишува со Ф? :X3:

Уште една од многуте дежурни Кајгана лингвисти кои едвај чекаат да исправат некого во пишвањето.. ... дијалект.

Јас го сакам Путин и ич не би ми било лошо! :)
--- надополнето: 20 декември 2013 во 23:25 ---

--- надополнето: 20 декември 2013 во 23:25 ---

putin.gif
fedor.gif овај му е обезбедување уште поголемо маже од путин ;) ќе имаш и со кого да го изневеруваш :D

За мајка Русија, него како:) Да, Путин е опасна фаца и опасен дечко.

Screen_shot_2010-11-29_at_9.39.56_AM_width_600x.png
putin_sharks.jpg
l-2299.jpg

Башка што е најинтелигентен политичар на денешницава.

И после иде рецитирање на поезии ,,Ќе се убијам,животот е суров,никаков,ти ебам животот,машките се сите исти,ве мразам''.Една од најинтересните по мене теории е баш оваа,вие од женкиот пол никако,од постоењето на човештвото па до денес не свативте дека ние машките ја користиме сами вашата наивност и глупавост,поготово ''бед бој'' или на Македонски кажано богат сељак,да сака и да остане со една.. смешно.. ова е најдолгата теорија која сеуште се влече а никако да се свати од ваша страна :) тажно.
Најтажно од се е што ти никако да излезеш од 54та година. Дали има потажно од тоа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom