S
StormRage
Гостин
А чекан?Вулвите се палат на мажјаци од кои испарава тестостерон и тече зној, а на рамо држат казма.
Проверено.![]()

А чекан?Вулвите се палат на мажјаци од кои испарава тестостерон и тече зној, а на рамо држат казма.
Проверено.![]()
На чекан се пали само Мајли Сајрус.А чекан?![]()
Плус Thor и @nescafe од форумов.На чекан се пали само Мајли Сајрус.
И после иде рецитирање на поезии ,,Ќе се убијам,животот е суров,никаков,ти ебам животот,машките се сите исти,ве мразам''.Една од најинтересните по мене теории е баш оваа,вие од женкиот пол никако,од постоењето на човештвото па до денес не свативте дека ние машките ја користиме сами вашата наивност и глупавост,поготово ''бед бој'' или на Македонски кажано богат сељак,да сака и да остане со една.. смешно.. ова е најдолгата теорија која сеуште се влече а никако да се свати од ваша странаПричината заради којашто жените сакаат лоши момци е што секоја мисли дека ќе биде последна, дека заради неа ќе се промени, дека ниедна не сакал, ама неа ќе ја сака, ќе се заљуби. И тоа е точно и кога тогаш
се случува. Едната од тие што учествуваа во тепачката денес му е жена на лошото момче за коешто зборувам.
свативте свати
Уште една од многуте дежурни Кајгана лингвисти кои едвај чекаат да исправат некого во пишвањето.. ... дијалект.А ти кога ќе сфатиш дека „сфати“ се пишува со Ф?![]()
Прегледај го приврзокот 80085
Прегледај го приврзокот 80087 овај му е обезбедување уште поголемо маже од путинќе имаш и со кого да го изневеруваш
![]()
За мајка Русија, него какоЈас го сакам Путин и ич не би ми било лошо!![]()
Најтажно од се е што ти никако да излезеш од 54та година. Дали има потажно од тоа?И после иде рецитирање на поезии ,,Ќе се убијам,животот е суров,никаков,ти ебам животот,машките се сите исти,ве мразам''.Една од најинтересните по мене теории е баш оваа,вие од женкиот пол никако,од постоењето на човештвото па до денес не свативте дека ние машките ја користиме сами вашата наивност и глупавост,поготово ''бед бој'' или на Македонски кажано богат сељак,да сака и да остане со една.. смешно.. ова е најдолгата теорија која сеуште се влече а никако да се свати од ваша странатажно.
А водена јамболија да врти со една рака додека со другата го држи чеканот на рамо?А чекан?![]()