Брат/Сестра

Имам 2 сестри. Едната е постара 2 год од мене, а другата е 7 год помала од мене. Добро се сложуваме, има некогаш кавги и тепачки ама ептен си се сакаме :)

Имам постар брат и супер ми е. Некогаш знае да ми помогне за нешто, а некогаш и да се закача со мене како да ми е помало братче. :pos:

Imam i brat (15god pomal od mene) i sestra (3god ponala od mene), i dvajcata gi sakam beskonecno mnogu i sum vo sostojba da napravam apsolutno se za dvajcata.E sea mnogu e jasno da ima nekoi banalni karanici,najcesto za gluposti ama odma se zaboravaat.

Имам сестра помала од мене 1 година... Знае ептен да ме извади од такт или да се скараме али брзо ќе помине лутината... :):)

Имам брат 2 год постар од мене и некад е добро а некад лошо со него

Имам браТ Поголем 6 скоро 7 години ... сеа моментално е на екскурзија и чекам да се врати што побргу :) толку од мене :) :pos:

Јас имам сестра поголема 2 год од мене и многу се караме..Потоа брат 7 години поголем од мене него јас го слушам...и уште една сестра скоро 9 год постара од мене таа е мажена и со нејзе најповеќе се сложувам...:)многу сме ама то е...

Иам сестричка 10 години помала од мене....

Говедо .. мисалм свативте ..

Имам брат 7години поголем од мене.. али веке не ми е дома.. :( :( ај мис хим... Али јебига кога тогаш мораше да се жени ... :)

Сестра и брат
Сестра-3 години помала
Брат-4 години постар

Си имам сестра 3-4 год поголема од мене(сега има 20 год.) Таа си тера своја работа, јас моја и така нема компликации :D

Имам една 8 годишна стаорка дома...цело време ме нервира и се караме и тепкаме и само се прави нешто важна и се вади од ситуации и на крај јас сум крив за се, хахаха... али неможеме под никој случај да бидеме еден ден бар разделени...

она како што ме смее и нервира никој не може, хахахаха

многу си ја сакам...:)

п.с. чудно, мирна е куќава, изглеа спие... :pos: :pos: :pos:

4 god pomal brat inat magareski e ,celo vreme mi go krade motorot covek ne moze eden krug da svrti :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom