Брат/Сестра

И јас имам брат кој е постар од мене 4 години, и денес му е роденден (честит нека му е:vozbud:) и многу си го сакам, секогаш е тука за мене, да ми поможи, да ме посоветува, да ме искара ако треба, а богами и многу често да ме изнервира
Ама то е сега, ко си помал ќе трпиш

Имам брат поголем е од мене 4 години. но живееме во различни држави веќе 7 години. и ако сме далеку од очите не сме далеку од срцето. нон стоп контактираме (иако јас како помала можам да бидам многу досадна:pos2:) тој ми е рамо за плачење и јас него. многу го сакам сега веке 1 година го немам видено. многу ми недостига. кога бевме мали многу се каравме и тепавме а сега на тоа се смееме. супер е!

Jas si imam bratce 3 godini postaro mnogu go postovam

Си имам сестричка помала од мене скоро 6 години и не можам да живеам без неа преееемногу си ја сакам али ептен. Порано многу се каравме тоа е нормално ,а како поминува времето се поблиски стануваме, не дека и сега не знаеме дома трета светска војна да започнеме али таа трае само неколку минутки :)
Многу сакам за секакви глупости со неа да си разговарам, заедно да си се шеткаме, да си гледаме фудбал посебно без тоа двете не можеме :)
те сакам maca_kaka :back:

Ја имам брат помал од мене 8 години... И е будала... Рапер е ;) и нон стоп ме замара со некои такви рапови мапови.. :) Али и ме слуша многу, не се караме пошто не смее ништо да ми каже ;) нормално тоа, иначе ке го јаде :) АЛи у секој случај многу го сакам и му давам пари за у град, му го поправам точакот, порано го учев да игра баскет(ама не го биваше многу), му давам да си поигра на компујутер чат пат :) и го замарам да седне да учи.... и така......

Имам сестра 2 и пол години постара,скоро 3,се сложуваме,ама не секогаш.
А за напаѓање да не зборам,не смее никој да ја нападне,а богами ни мене:twisted:

Јас имам сестра 2 и пол години помала, скоро 3, се сложуваме, ама не секогаш.
Некогаш она :luta: ,а јас :678: ама на крај :friend: !!!

И то!

А да да не заборавам Desire ми е сестра... :helou:

би сакал да сум 1 на мајка и татко
ама имам сестричка кој многу си ја сакам:toe: :toe:

Јас сум прва на мајка и татко... Ама има и две други после мене:) И да - нешто особено е! Големите семејства владеат! Мислам дека поради тоа што растам во петчлено семејство, не можам ни да замислам јас да оформам мало, еден ден. Три деца ќе имам, минимум:)

Абе имам едно малецко братче.. :) Има едно 25 години.. :) ептен малецко е.. хехе .Бат ај лове хим вери мач

имам една сестра-близначка..мнооогу се расправаме, посебно за тоа која да седи на компјутер(обично ја победувам, ама затоа она го окупира телефонот:)).додуша порано повеќе се расправавме, сега поретко..иако често ме вади од такт многу си ја сакам и не знам што би правела без неа:lollipop:

Јас сум прва на мајка и татко... Ама има и две други после мене:) И да - нешто особено е! Големите семејства владеат! Мислам дека поради тоа што растам во петчлено семејство, не можам ни да замислам јас да оформам мало, еден ден. Три деца ќе имам, минимум:)
Браво браво треба да има некој да остаи Македонско поколени иначе и јса растам во големо семејство т.е 6 члено:pipi::helou::pirat:

Иам братче,5-то одд. е ... Знаеме да се срчкаме,многу нормално,ама тоа е секогаш спречено пред да помине во посериозно од мојте родители :pos:

Imam brat postar 4 god.ali mnogu si go sakam zs sekogas mi vari kafe za drugarkite i stalno mi dava pari za vo grad....porano se krsevme od tepanje sega odamna se nemame istepano sum zaboravila kakvo e custvoto:pos2:ama pak si gosakam mnogu i nemozam bez nego on mi e ramo za placenje a i jas nego!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom