Златен Глобус 2014

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми се верува уште дека ова им е првиот Златен глобус, одгодина сигурно ќе биде GoT или True Detective ако биде проклето добра.

Овие на NBC се полоши од Сител и А1 (на времето) со рекламиве.
'MURICA. I dare you да најдеш ваков настан што не пушта реклами (што се изгор скапи патем) на секои 10 мин.

'MURICA. I dare you да најдеш ваков настан што не пушта реклами (што се изгор скапи патем) на секои 10 мин.

Изгор скапи don't even do justice. Оди од 200.000 до 500.000 долари од секунда, а на Оскарите, дури знае и повеќе да оди.

Изгор скапи don't even do justice. Оди од 200.000 до 500.000 долари од секунда, а на Оскарите, дури знае и повеќе да оди.

За нивни стандари се изгор скапи за наши стандарди се "си ја продадов населбата за 2 секунди од рекламата пошто со продаден бубрег ни стотинка не можев да купам" :icon_mrgr:

Се знае дека сум револтиран по мојот ник, долго чекав песна од Колдплеј, и предрага ми е Atlas па сега сум тажен :( Ај ќе си чекам нов албум годинава, барем за него сум си среќен.

Џенифер Лоренс, Брејкинг Бед, Брајан Кренстон, U2.
So far so goood!

Главното за вечерва ми е Хоакин Феникс да добие Глобус и барем едно глобусченце да си лапне Rush.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom