Никој дома нема да дојде пари да ти даде,бидис сигурен у тоа.
А ти биди сигурен дека се е ова само за осиромашување, пропаѓање и манипулирање на народот!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никој дома нема да дојде пари да ти даде,бидис сигурен у тоа.
A зашто да не куцаат? Зашто некој што има бизнис да не плаќа данок,кога обичен човек мора да плаќа данок.Зашто некој дебелоглав да прави екстра профит?? Што мислиш ти,бизнисмените го немаат пресметано ДДВ-то во крајната цена на производот/услугата?? На крај ддв-то го плаќа потрошувачот,боље парите да идат у буџет него во приватен џеб,белки ќе се излажат овие да изградат некоја болница,закрпат некој пат..овака само им се пуни џебот на работодавачите,а платите мизерни не рипаат од 150-200 евра.
Не знам дали некој пишал веке или не, ама дали знаете дека за да испратиш писмо со 20 фискални за наградната игра кошта 40 денари од прилика? И сега коа ке почне рајата да праќа па да праќа, па коа ке си земат и пошта некое миљонче екстра оф оф оф.....
Шо знам, сабајле колегиве така кажаа, дека тие за наградната игра во посебни плика требало да се испратат.
не, мене не ми направија така, испратив 4 плика вчера.
А ти биди сигурен дека се е ова само за осиромашување, пропаѓање и манипулирање на народот!
Шо ќе праиш, иако сме 21 век, сеуште има суеверни луѓе, кои веруваат во сешто (самовили, баба роги, детелини со четири листа, наградни игри во Македонија...)Вчера купував во самопослуга и кога излегов ја фрлив фискалната сметка во корпата пред продавницата
Еден минувач чудно ме изгледа
После ми текна зошто