колку треба да си одлепен да веруваш дека Путин или било кој од Русија ќе иде у Хаг.
Нема да иде,ќе умре пред да отиде.
Би ми било мило да го измалтретираат Медведев,рускиот Гебелс,и на крај сам да се скине гомното фашистичко..нешто како хрватов..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
колку треба да си одлепен да веруваш дека Путин или било кој од Русија ќе иде у Хаг.
Децо, не ви е ова градинка.Нема да иде,ќе умре пред да отиде.
Би ми било мило да го измалтретираат Медведев,рускиот Гебелс,и на крај сам да се скине гомното фашистичко..нешто како хрватов..
Нема да иде,ќе умре пред да отиде.
Oooooooooo, „аналитичарите“ потрошија тони мастило на секакви предвидувања и компетентни мислења.Прегледај го приврзокот 357066
Old but Gold.
Во темата..што пишуваа Кајгана Мудреците.
Како од мочка правени сите до еден![]()
Ти си добар човек, ама глуп.
Прегледај го приврзокот 357066
Old but Gold.
Во темата..што пишуваа Кајгана Мудреците.
Како од мочка правени сите до еден![]()
И претходно се уривале и ќе се уриваат, нема никаква врска со моменталната војна, да ти побарам сигурно ќе најдам и за америчките уривања дека се тука некаде во тој период.Во последните три месеци се урна шести руски борбен авион.
In Russia, MiG-31 fighter jet crashes "in deserted place"
https://www.pravda.com.ua/eng/news/2022/12/2/7378930/
Почетокот на новиот светски поредок не е многу охрабрувачки
Ова е премногу за новиот светски лидер со најмногу и добри инженери во светот.
Oooooooooo, „аналитичарите“ потрошија тони мастило на секакви предвидувања и компетентни мислења.
Скоро сите зелени што ги тресеа последниве 10 месеци ги ископирав и конечно ќе им плеснам в лице кога ќе заврши војната.
Само мал дел од сите глупости.......
Прегледај го приврзокот 357071
Прегледај го приврзокот 357072
Прегледај го приврзокот 357073
Прегледај го приврзокот 357074
Прегледај го приврзокот 357075
Прегледај го приврзокот 357076
Прегледај го приврзокот 357077
Прегледај го приврзокот 357078
Друже свака ти част за коментаров од февруари.Многу ми се смешни овие дебилчињата што навиваат за Русија, мешаат политика анти лбџт, анти глобализација а у Украина недолжни луѓе умираат....да се денес живи Делчев и компанија прво ваквите "македонци" ќе ги исчистат.....гнаси и предавници што тука еден тенк да влезе први ќе избегаат у САД или Европа.....
Русија има секое право да се лути ради Украина и НАТО, прошлата Колд вор беше обратна ситуација, Русија сакаше на Куба да стави ракети али тогаш САД не изврши инвазија....
Русиве ова мораа да го решат на дипломатски начин, оваа инвазија само ќе го кошта Путин куршум у чело ништо помалце....
Што свака част, место да пише браварот од Кумровец, Колишевски и компанија напишал оние неспособните Делчев и компанија.Друже свака ти част за коментаров од февруари.
Што свака част, место да пише браварот од Кумровец, Колишевски и компанија напишал оние неспособните Делчев и компанија.
Нема смисла да ги стават Делчев и компанија пред браварот и другите. Не за џабе тука неповикан си ги истураше комплексите за да дозволиме вакви пропусти.Ееи стварно бе не видов, сега ќе променам.
Ja bacva zemjata od srekja deka bezbedno sleta.И претходно се уривале и ќе се уриваат, нема никаква врска со моменталната војна, да ти побарам сигурно ќе најдам и за америчките уривања дека се тука некаде во тој период.
Еве ти од пред некој ден, америчката гордост, трилијарда вреден проект правен 30 години, вреден само 200м парче му испаднало тркалото додека го влечеле и не е првпат таков инцидент, имаше и видео на Твитер како паѓа, ама ме мрзи да го барам.
Не е слетувал, туку го влечеше и му испадна тркалото со железото нагоре, да беше слетувал и да му се скршило тркалото ќе е било доста лошо, ќе разгледам ако го најдам видеото ќе постирам.Ja bacva zemjata od srekja deka bezbedno sleta.
Imas gledano na filmovite nekoj koga ke slezi od avion, balon taka nesto kako prvo sto ke napravi koga ke stapni na tloto e da ja baci zemjata od radost deka e ziv. E pa isto i ova.
Не е слетувал, туку го влечеше и му испадна тркалото со железото нагоре, да беше слетувал и да му се скршило тркалото ќе е било доста лошо, ќе разгледам ако го најдам видеото ќе постирам.
Песков рече дека Русија ќе спроведе „брза анализа“ на договорот за ограничување на цената и потоа ќе одговори. Сепак, пред официјалниот одговор на Москва, значајна порака дојде од Михајло Уљанов, постојан претставник на Москва во меѓународните организации во Виена, кој рече дека европските земји кои го поддржуваат ограничувањето на цената ќе зажалат за својата одлука.
„Од оваа година Европа ќе живее без руска нафта“, објави Уљанов на Твитер и додаде: „Москва веќе јасно стави до знаење дека нема да продава нафта на земјите кои поддржуваат антипазарни ограничувања на цените. Само почекајте, наскоро ЕУ ќе ја обвини Русија дека ја користи нафтата како оружје“.