ATP World Tour Finals, London | 04 -11 ноември, 2013 |

Победник на ATP World Tour Finals?

• Рафаел Надал

Гласови: 12 26,7%
  • Новак Ѓоковиќ

Гласови: 23 51,1%
  • Давид Ферер

Гласови: 0 0,0%
  • Хуан Мартин Дел Потро

Гласови: 2 4,4%
  • Томаш Бердих

• Роџер Федерер

Гласови: 7 15,6%
  • Станислав Вавринка

• Ришард Гаске

Гласови: 1 2,2%

• Вкупно гласачи
    45
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Слични се, али мислам дека овде е за нијанса побрза. На Федерер му одговара највеќе.

Негде читав дека тука е поспора подлогата со цел мечевите да траеле подолго. Баш беа и поради тоа обвинувани дека не гледале за здравјето на тенисерите туку гледале само да имаат што подолги натпревари.

Негде читав дека тука е поспора подлогата со цел мечевите да траеле подолго. Баш беа и поради тоа обвинувани дека не гледале за здравјето на тенисерите туку гледале само да имаат што подолги натпревари.

И двете спаѓаат во средно брзи бетони. Е сеа нијанси одлучуваат, мене ми се чини дека е малце побрза, а може и да сум грешка... Тенисерите најубаво знаат.

знае некој сајт или апликација за гледање стрим на мобилем?

Светлава на теренот создаваат очобол.

Со исклучок на тајбрејкот, имав чуство како да ги гледам Квитова и Иванович кај што се натпреваруваат која повеќе грешки ќе направи.

Многу би сакал, да се врати времето и наместо Надал, главен противник на Федерер од тие најдобри денови да му биде Ѓоковиќ. Чак што више, не ми смета Надал, нека биде и тој со тие двајца.

Ете, не ти скобив, плачко еден.

:)

:D

Иначе до сега 4 меча се изиграа во сингл, сите 4 беа ужас. Новак и Федерер денес не личат на себе, особено во вториот сет, очобол добив. Надал и Ферер исто мизерии, Гаске и Делпо исто така очај, е едино Вавринка изигра онака добро против Бердих кој не можеше да спои крај со крај на тој меч.

Која разлика Новак од втор до трет сет. Би требало да е обратно бидејќи во третиот сет те фаќа замор а тој во третиот се повампири. Во вториот сет Роџер беше катастрофа а пак Новак како најголем аматер. Мене оваа ми е многу сомнително. А и надал и Ферер беше ептем соомнително. Ферер беше катастрофа, толку да му падне формата за два дена.....невозможно. Кој што сака нека каже ама нешто чудно се случува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom