Омилен пост на Сунѓерот Боб

Камо среќа да се сите како „сунѓерот БОБ“
сите кога бегаат од западна се уште наша Македонија,тој сунгерот БОБ,отишол таму да работи,ни страв ни перде и тоа во еден Гостивар (на времето дувло балистичко)

Жаба :)

Дај Анчо и други слики да погодуваме...... играва е како среќни коцки со Драган Вучиќ :D:D:D:D:D:D:D

од денес ова ме мрзи да барам од други денови инаку ги има многу.

Тема: Новиот закон за уредување на рокови за намирување на паричните обврски при деловни трансакции
Мене ми се чини за поволен и добар, но колку ќе биде ефикасен останува да видиме :)

Камо среќа да се сите како „сунѓерот БОБ“
сите кога бегаат од западна се уште наша Македонија,тој сунгерот БОБ,отишол таму да работи,ни страв ни перде и тоа во еден Гостивар (на времето дувло балистичко)

Јас живеам во Тетово. Повеќе Албанци (тоа е твојот страв) да можам би побегнал. Не заради нив, за поголеми шанси за работа. Сеуште идам у школо ама кога ќе завршам би сакал да побегнам од државава.

Што би рекол Игор Џамбазов: Не се издржва ова појќе, не се издржва

А он чекај пости ли па да иам његоф омилен пост
Ваљда тј лани петак спрема суботу, велику, велигденску
Ја неам појма кој е Боб, иам само пречустфо дека му вадиф муабет дека е мало дете, а дека му стављаф чин дека е фејврит. Ваљда е и двете, малце поише фторото
Здрао Боб ја сам Парва, неам појма што си напишаја некад негде

Ок сериозно. Што е финтава ? Гледам по сите теми Сунѓеров го спомуваат а до сега му немам видено пост што е за сеир фаќање, може некој да ме просветли ?

Ок сериозно. Што е финтава ? Гледам по сите теми Сунѓеров го спомуваат а до сега му немам видено пост што е за сеир фаќање, може некој да ме просветли ?

Како бе не :) :) :) :) :) :) :) :coffee:

да пробам најпросто да ти објаснам, постовите му се "неутрални" ко мислиш од Швајцарија постира. Еве види го постот Леандра што го ставила :D не му се смешни постовите туку се некако Кептн Обвиус.

му го памтам првиот пост на Боб, беше за Империја песната за евровизија, сите ругаат и се избацува Боб и вика "песнава е убава :) " во тој стил, и Леандра па му вика дете ти очи, уши нешто? :pos: Знаев дека ќе е легенда :D

да пробам најпросто да ти објаснам, постовите му се "неутрални" ко мислиш од Швајцарија постира. Еве види го постот Леандра што го ставила :D не му се смешни постовите туку се некако Кептн Обвиус.

му го памтам првиот пост на Боб, беше за Империја песната за евровизија, сите ругаат и се избацува Боб и вика "песнава е убава :) " во тој стил, и Леандра па му вика дете ти очи, уши нешто? :pos: Знаев дека ќе е легенда :D

Нешто во стил на прашање "Дали Македонија е добра земја за живеење ? " би пишал:
Па не знам можеби е можеби и не е некои викаат не е некои викаат е ама не знаеме здравје боже еден ден ќе дознаеме нешто.
? :D

Нешто во стил на прашање "Дали Македонија е добра земја за живеење ? " би пишал:
Па не знам можеби е можеби и не е некои викаат не е некои викаат е ама не знаеме здравје боже еден ден ќе дознаеме нешто.
? :D
Nailed it, son.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom