Омилен пост на Сунѓерот Боб

Стварно незнам зошто плаќам. Дали 5 пати во годината сум уклучил МРТ, а ми стига да плаќам.

Слушнав кај комшиите маж и жена исто така не гледаат МРТ, а му стигнале 2 сметки на различно име, една на мажот, друга на жената, а заедно живеат и воедно не гледаат. Срамота ова што се прави.

:facepalm:

Ако викаат ајфон, самсунг ова она...., али до сега најдобро се има покажано Алкателот.
Имав еден Алкател мал 7 години го користев, а овој новиов еве веќе 5 години, а како нов е :)
Тоа оти не си држел ајфон и самсунг.
Па добри се и тие, не викам не, али и Алкателот е доста јак ;)

Имаше времиња кога членови се тепаа да пишат кој има посодржаен пост, кој ќе пише покреативен текст во прозни искри, кој ќе изгледа поразубледлив со своите ставови. Имаше времиња кога faraon не беше ударна тема за разговор.
Не дека кенкам за порано, но чисто потсетувам.

Имаше времиња кога членови се тепаа да пишат кој има посодржаен пост, кој ќе пише покреативен текст во прозни искри, кој ќе изгледа поразубледлив со своите ставови. Имаше времиња кога faraon не беше ударна тема за разговор.
Не дека кенкам за порано, но чисто потсетувам.

Бам - фараон. Ептен се слични, сеа ме потсети. :D

4546647+_885126532cde6aeb1b56e446e34eb69a.jpg

Овој Сунгеров потсеќа на Бомбастичен Дрогираш, порано никот што му беше со Росонеро нешо. Ама треба уште доста да работи да го стигне, на добар пат е :D

Еј има повеќе допаѓања од нас пола :D, тоа е и со глупости можеш да постигнеш нешто, оваа тема ќе има повеќе страни од таа на стеф.

Овој Сунгеров потсеќа на Бомбастичен Дрогираш, порано никот што му беше со Росонеро нешо. Ама треба уште доста да работи да го стигне, на добар пат е :D

да :pipi:

Лелеееее, ме поздрави Сунѓерот :vozbud:

Ок, не е проблем битно е да се дружиме ;)

12.580:)

Најголем поздрав и до тебе ДаниЈуго.... малце потешко до BMW :)

Дефинитивно најомилен пост :love:

Толку суптилен трол како Сунѓерот Боб досега немам сретнато на форумов . Трола суптилно ама константво, што за момент човек ќе си помисли дека навистина е таков. Дефинитивно за тоа го има талентот што со неговото меко и софистицирано тролање успева да избегне заглавување во бан мрежата, како микро мушичка низ пајажина поминува. :)

Толку суптилен трол како Сунѓерот Боб досега немам сретнато на форумов . Трола суптилноама константво, што за момент човек ќе си помисли дека навистина е таков. Дефинитивно за тоа го има талентот што со неговото меко и софистицирано тролање успева да избегне заглавување во бан мрежата, како микро мушичка низ пајажина поминува. :)

Абе каков трол, едноставно таков е, во такви сваќања и заблуди живее.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom