Факти за KaiTekk

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
per on ima MSN live xxexex uste pred da izleze. i sekogas e appear offline :)

Кајтек има напишано код кој може да испринта на екран сите бројки до бесконечноста. И тоа како повратен циклус.

Кајтек знае кој е целосниот број на Пи (3.14ххххххххххххххххххххххххххх)

Песните на Тома Здравковиќ му се инспирација на КаиТек за нови достигнувања на полето на хакерството

Ексклузивно!!! Утре излегуваат најновите апдејти за Касперски, Нортон, Авг и Аваст - „Анти - каитек-хак” едишн

<1> KaiTekk do what i do, get c++ for dummies 5'th edition...izvadok od net.. :):)

Ќе го оставам Ацид да го исфрли сиот бес кон мене и да докаже колку детинест е. Ајде Ацид, you're the man show me what you got! Кажи што мислиш за мене ајде лош сум грд сум имам недостатоци ајде изнеси го тоа на виделина сите да го видат! Сите од форумов нека ме знаат мене. Ама за тебе ќе дознаат една универзална вистина. ТИ СИ ДЕТЕ АЦИД. Прифати го фактот. Ти си за мене ништо повеќе туку обично дете. Причина? Прочитај си го постовите. Наместо сега да се фокусираш на други работи ти најде со мене да се расправаш. Ајде истури го сиот бес врз мене ајде слободно! Ќе бидам тука ! Ајде! Те чекам!

KaiTekk напиша:
Ќе го оставам Ацид да го исфрли сиот бес кон мене и да докаже колку детинест е. Ајде Ацид, you're the man show me what you got! Кажи што мислиш за мене ајде лош сум грд сум имам недостатоци ајде изнеси го тоа на виделина сите да го видат! Сите од форумов нека ме знаат мене. Ама за тебе ќе дознаат една универзална вистина. ТИ СИ ДЕТЕ АЦИД. Прифати го фактот. Ти си за мене ништо повеќе туку обично дете. Причина? Прочитај си го постовите. Наместо сега да се фокусираш на други работи ти најде со мене да се расправаш. Ајде истури го сиот бес врз мене ајде слободно! Ќе бидам тука ! Ајде! Те чекам!
Болна вистина. Е стварно ме закопа сега KaiTekk :(

Ако погледнете под моето мислење, ќе ги видите правилата на пишување на форумов.
Кај KaiTek, тие секогаш се:

можете да отварате нови теми.
можете да испраќате мислења на отворените теми.
можете да додадете приврзоци.
можете да ги изменувате вашите сопствени мислења.
можете да ги гледате IP адресите на корисниците.
можете да банирате корисници.
можете да ја избришете темата.
можете да ја избришете целата база на корисници.

Професорите не го учат KaiTekk, KaiTekk ги учи нив.

Есид е крив за се. Од кај па ова. Водка ја отвори темата, сите други пишуваат а ејсид е крив. Јеби га.

KaiTekk не е лузер да мастурбира. KaiTekk користи free smilies за таа примена :drk:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom