Факти за KaiTekk

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
i ja sum kriv aj utre ke me casti pijacka i ke se smirime :)

BAMARGERA напиша:
i ja sum kriv aj utre ke me casti pijacka i ke se smirime :)
KaiTekk никогаш не части пијачки. Ниту девојки. Наместо тоа, тој инсталира мрежи и Windows бесплатно, а додека чека - инсталира Mandrake на мобилниот, со Vista Transformation Pack 6.7 - by KaiTekk.

абе не се заебавајте со каитек, ке ви влезе во БИОС и ке ви распрчка све внатре.
П.С. кај мене е сменет часовникот.

i koga go gasi svojot PC so win 95 ne mu vika 'its now save to turn OFF your computer' :pos: tuku odma si se gasi ko televizor :)

Форумот е хакиран од страна на KaiTekk користејќи Metasploit. KaiTekk замолува да се избрише тема ЕДНАШ. После тоа - базата на форумот иде во неповрат.
:pos: :pos: :pos: :pos:

TpH_Bo_OkO напиша:
Форумот е хакиран од страна на KaiTekk користејќи Metasploit. KaiTekk замолува да се избрише тема ЕДНАШ. После тоа - базата на форумот иде во неповрат.
:pos2::pos2::pos2::pos2:

кајтек не спие, кајтек е измислен од јапонецот. И кога спие инсталира нешто, некст некст некст и готово

Оваа прилика ја користам да го поздравам Еко1 креаторот на митот за јапонецот.

BAMARGERA напиша:
<1> KaiTekk do what i do, get c++ for dummies 5'th edition...izvadok od net..

Тоа е за DUMMIES like you, BAMARGERA ;)
I don't use DUMB books, you know ;)

Fantom_oh напиша:
Ексклузивно!!! Утре излегуваат најновите апдејти за Касперски, Нортон, Авг и Аваст - „Анти - каитек-хак” едишн

хаха ова беше објавено од фантом магазин? :) незнаев дека обраборуваш теми од таа област бе, да не ти станувам идол пополека? :)

TpH_Bo_OkO напиша:
Јас штотуку се дисконектирав...озбилно....Каитекк ме хакнал

нема логика. си се дисконектирал пошто сум те хакнал??????? да не си се хакнал сам :)

Acid напиша:
http://www.strangereports.com/hackerv.php?fname=KaiTekk

хм се мачеше ова да го креираш за мене (иако не го проверив линкот незнам дали и постои). Колку фино од тебе!

BAMARGERA напиша:
per on ima MSN live xxexex uste pred da izleze. i sekogas e appear offline
Користам Gaim и секад ми си по дифолт на блок лист не се надевај дека ќе бидам онлајн во скоро време :)

Acid напиша:
Болна вистина. Е стварно ме закопа сега KaiTekk

Ако погледнете под моето мислење, ќе ги видите правилата на пишување на форумов.
Кај KaiTek, тие секогаш се:

можете да отварате нови теми.
можете да испраќате мислења на отворените теми.
можете да додадете приврзоци.
можете да ги изменувате вашите сопствени мислења.
можете да ги гледате IP адресите на корисниците.
можете да банирате корисници.
можете да ја избришете темата.
можете да ја избришете целата база на корисници.

можете да додадете приврзоци.?????????? wtf не те разбрав
можете да ги гледате IP адресите на корисниците.????????? тоа важи за тебе ацид тоа е твое правило ти си админ

можете да банирате корисници. - практика за тебе кога некој корисник ќе те налути или нема да ти биде по ќеиф

можете да ја избришете темата.- да беше креирана ваква тема за тебе за жал ти ќе ја избришаше многу повеќе си искомплексиран од мене

можете да ја избришете целата база на корисници.- само ако си луд.

Абе од кај знаеш јас да имав форум што ќе ми беа правилата? ако сакаш да знаеш, дај ми ја кајгана слободно па ќе видиш кои ќе ми се правилата. Еве напрај ме админ слободно ќе ти покажам кои се моите правила. Јас за разлика од тебе се грижам за корисниците за нивните интереси не за моите. Форумите се креирани за народот, а не за власта ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom