Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
KaiTekk никогаш не части пијачки. Ниту девојки. Наместо тоа, тој инсталира мрежи и Windows бесплатно, а додека чека - инсталира Mandrake на мобилниот, со Vista Transformation Pack 6.7 - by KaiTekk.BAMARGERA напиша:i ja sum kriv aj utre ke me casti pijacka i ke se smirime![]()
:pos2::pos2::pos2::pos2:TargeT напиша:Кога каитек ќе се логира, не му пишува почекајте 3 секунди.
:pos2::pos2::pos2::pos2:TpH_Bo_OkO напиша:Форумот е хакиран од страна на KaiTekk користејќи Metasploit. KaiTekk замолува да се избрише тема ЕДНАШ. После тоа - базата на форумот иде во неповрат.
BAMARGERA напиша:<1> KaiTekk do what i do, get c++ for dummies 5'th edition...izvadok od net..
Fantom_oh напиша:Ексклузивно!!! Утре излегуваат најновите апдејти за Касперски, Нортон, Авг и Аваст - „Анти - каитек-хак” едишн
TpH_Bo_OkO напиша:Јас штотуку се дисконектирав...озбилно....Каитекк ме хакнал
Acid напиша:http://www.strangereports.com/hackerv.php?fname=KaiTekk
Користам Gaim и секад ми си по дифолт на блок лист не се надевај дека ќе бидам онлајн во скоро времеBAMARGERA напиша:per on ima MSN live xxexex uste pred da izleze. i sekogas e appear offline
Acid напиша:Болна вистина. Е стварно ме закопа сега KaiTekk
Ако погледнете под моето мислење, ќе ги видите правилата на пишување на форумов.
Кај KaiTek, тие секогаш се:
можете да отварате нови теми.
можете да испраќате мислења на отворените теми.
можете да додадете приврзоци.
можете да ги изменувате вашите сопствени мислења.
можете да ги гледате IP адресите на корисниците.
можете да банирате корисници.
можете да ја избришете темата.
можете да ја избришете целата база на корисници.