Факти за KaiTekk

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Глобалното затоплување е всушност топлинското зрачење од ЦТР мониторот на кајтек. Затоа мораше да го смени со ЛЦД

Копиљаците од маало, се дават во пљунката на КаиТек

TpH_Bo_OkO напиша:
Форумот е хакиран од страна на KaiTekk користејќи Metasploit. KaiTekk замолува да се избрише тема ЕДНАШ. После тоа - базата на форумот иде во неповрат.

не сум толку злобен бе. Ту бе ти што ме направи

Dimitarc напиша:
кајтек не спие, кајтек е измислен од јапонецот. И кога спие инсталира нешто, некст некст некст и готово

ебате да не спиеше со мене па да знаеш? мајка ми ја викаш јапонка а? да бе јас имам компјутер у мозокот остај јас сум ајнштајт. Димитарц, ја сакаш тајната?

TpH_Bo_OkO напиша:
KaiTekk
KaiTekk. Contact Details, Photo. Send an Email, Private. Website, No Information. AIM Name, AIM No Information. ICQ Number, ICQ No Information ...
www.governmentsecurity.org/forum/index.php?act=Profile&CODE=showcard&MID=48182&download=1 - 30k - Cached - Similar pages
[ More results from www.governmentsecurity.org ]

yo KaiTekk ме googluvase? само немој да ги постираш тие пораки за некоја си од факултет пошто каитек беше поранешниот ник на тончи. Да ако заборавивте. Може ацид и ова да го додаеш кон моите факти :)

Acid напиша:
KaiTekk никогаш не части пијачки. Ниту девојки. Наместо тоа, тој инсталира мрежи и Windows бесплатно, а додека чека - инсталира Mandrake на мобилниот, со Vista Transformation Pack 6.7 - by KaiTekk.

ако сакаш утре ќе се частиме бе брачко :) Бесплатно? 300 денари брат. Многу комшии ги осиромашив така :) О Mandrake? На сони ериксон к500 има мандраке? ти да не го измисли? VISTA TRANSFORMATION PACK NA LINUX? хахаха ова изгледа е деликатес by Acid :)

Acid напиша:
Ама осеќам дека Fantom`Oh, Петар-МКД, Ефтим Илиев, Aleksandra85 и KaiTekk ќе отворат хакерска организација.

како не провали бе...:zver: досеа се собравме тие шо се со болд, уште ефтимчо ни фали за комплет:vozbud:, а Aleksandra85, секретарка ке ни биде. и плус менаџерка :salut:

Поради големо настојување од страна на Kaitekk, новите dvd-a од Verbatim се збогатени со најновите туториали напишани од Kaitekk.

- Сандачето за приватни пораки на KaiTekk е без лимит. Он е господар на базата.

- KaiTekk располага со сите и-мејл адреси на деколтираните кајганџики.

- KaiTekk не притиска на копчето „Испрати брз одговор”. Доволно е да го погледне.

- СМС пораките што KaiTekk ги испраќа кај sch00lgril не му се наплатуваат. А за секоја порака што sch00lgirl ја праќа кај него и се додаваат по 5 денари на сметката.

- KaiTekk може да господарува со сите македонски форуми. Доволно е да уклучи Metasploit.

- За KaiTekk зборовите како „приврзоци” и „емот-икони” не постојат. За него тоа се Attachments & Smilies.

- KaiTekk добро стои со сопствениците на Google. Тие му плаќаат месечен рекет од 1,5 милиони долари само да не отвори свој пребарувач.

- Дали сте знаеле дека постои .KaiTekk екстензија?

- KaiTekk не користи маус. Работи на својот тач-скрин LCD монитор од Нико.

Acid напиша:
- Пораките што KaiTekk ги испраќа кај sch00lgril не му се наплатуваат.

А за пораките што ги праќа на Нина дури и го плаќаат. :pos2:

Ѕвер напиша:
Копиљаците од маало, се дават во пљунката на КаиТек

тоа го можат само ѕверови, јас не сум ѕвер, ти си:)

Dimitarc напиша:
Глобалното затоплување е всушност топлинското зрачење од ЦТР мониторот на кајтек. Затоа мораше да го смени со ЛЦД
морав да го сменам зашто ме болеа очи.

TpH_Bo_OkO напиша:
Да, после сајбер секс

ај сеа не се вреѓај ама после ова ќе ти кажам нешто искрено знам дека тешко ќе прифатиш. Од што толку ми беше добро со мајка ти што имав секс морав да седнам на ирц и да ги споделам впечатоците :)

Note: KaiTekk is using MS Internet Explorer v6.0

KaiTekk
R&B boy

Аватарот на KaiTekk

Регистриран: Mar 2006
Години: 15

Мајка ми се вика Десанка :pos: :pos:

каитек им зема рекет не само на гугл, туку на сите голему преварувачи, пошо ако отвори свој, за недела дена ке рипне на прво место на посетеност.

Кога кајтек размислва михеланџело клеса нов Мислител (Сите што не го свативте ова гуглајте Thinker)

Се предавам. 100 на 1 сте. не е фер сите ми се нафрливте. пишувајте сега јас идам спијам утре ќе дојдам и ќе ви одговорам на сите ваши напади :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom