Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаше еден филм комедија, мислам го даваа на Амазон (можда и на некој друг канал) со 2 деца мислам бегаат од маж и жена, ако не се лажам дејството е негде во Африка. Кај нас го преведуваа како Умри машкиСве мислам дека овој актер беше типот што ги бркаше, ама не можам да го најдам филмот преку него. Прегледај го приврзокот 176138
Се сеќавам нешто падна во нешто со катран, па си фрли цигара и си го запали задникот и скокна во када со мраз. Синоќа до 4 саат сабајле барав и не можев да го најдам.![]()
Лееј ќе се отрујам
Од овој филм уште ко дете ми беше најдебилна сцената кога тој таткото ќе го праша другарот на синот дали има упаљач, овој ќе рече да и ќе му врати да знаев дека пушиш немаше да го оставам син ми да се дружи со тебеПред некој ден видов собрани пчели и ми текна на филмов, беше редовен на репертоарот на Амазон.
OverboardЗнае некој кој беше филмот со една жена што живееше на брод со мажот нешто се искараа и падна во вода па после ја најдоја и еден маж не толку богат и ја зеде дома кај него, а он имаше немирни деца и она ќе ги научи малу на ред , децата толку многу ќе ја засакаат ама едно време ќе ја најде тој мажот и од бродот... И да не го раскажувам повеќе доволно е го даваа исто на локалниве филмов а глумицата мислам беше позната на кој и на нејзиното име не ми текнува. Филмов е од времето кога локалните телевизии даваа интересни филмови и баш е од мое детство ама никако да ми текне на името.
Да тој е. Филм од моето детство а е прикажуван на македонска локална телевизија. Интересен филм.
Тууу кој филмДа тој е. Филм од моето детство а е прикажуван на македонска локална телевизија. Интересен филм.