Филмови од нашите телевизии :)

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
wP586M4kDT9rwgZ8vxSwDb1LWL6.jpg

10541291-1318524508-143015.jpg

zBc2Y6bvuXD84H2zBT5FhaNTMfT.jpg

BatteriesNotIncluded_onesheet_USA-1.jpg

91hNcL9wBnL._SY445_.jpg

Wall-E OG
lc_quiz_show_set_of_9_a_ES02895_L.jpg

Mr.-Stitch-1995-1.jpg

Mr Stitch, Мтв
51BYVCFH3SL.jpg

brain-smasher-a-love-story-movie-poster-1993-1020203478.jpg

Овие 2 беа на Сител
2016-04-15_5710619c1cfb1_F-X_Double.jpg

Телма
clean-slate-1994-720p-large.jpg

K5 ?
MV5BMTg3MDAzMzQ2NF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjIwMDU2NA@@._V1_SY1000_CR0,0,658,1000_AL_.jpg

Creature 1998, А1/k5?
nobody_s_perfect.jpg

овој будалата што се преправаше у женско Стефани :ROFLMAO: и таков ќе игра тенис за да биде поблиску до таа плавата пичка, на Телма го даваа
The_Relic_1997_6.jpg

А1/k5?

The Negotiator на Сител и Deep Impact на А1, нека стави некој слики :D исто и The 'Burbs на Сител, како сум се смеела на филмов, памтам еднаш заборавив домашна да напишам зошто го гледав пред школо, бев негде 3-4 одделение, се вадев дека сум ја заборавила тетратката.

Ги заборавивте бре воениве “комедии“ :D
Into_the_Sun_poster.jpg
dumbodrop.jpg
Air_America_(film).jpg
Прв филм што ми е глеан со Дауни Џуниор. Го отекуваа по Телма.

In the army now.jpeg
Најретардно дуо лешперана, воедно страшно потценет филм на IMDb. :D

Bill_&_Ted.jpg
Класика!

филмовите кој од кој полош ама јбг носталгија :D
А денешниве филмови нешто поарни да не се ? Денес ретко може да се одгледа семеен филм. филм со деца и нивните детски наивни лудории, филмови комедија со хумор кој е и наменет за сите возрасти. Денес во филмовите се е сведено на ефекти, 3D и што ти ја не знам таму.

Телма со Хулк Хоган

TheSecretAgentClub-Still2.jpg

Во филмов глумеше и Оливија од Плажата на Залезот... и Аца Лукас за сиромашни :unsure:

latest

Уште еден прилично глуп филм со Хулк Хоган, кој се даваше на Прилепската или Кичевската телевизија...

Suburban_Commando_poster.jpg

П.С. Патем го препознавате ликов десно? Е тој во филмов беше реметен и тепан од деца...:giggle:

maxresdefault.jpg

THE UNDERTAKER!!! :vozbud::vozbud::vozbud:

undertaker_wwe_picture-3-1439546947-800.jpg

maxresdefault.jpg

Филмот се вика The Story Of Christmas од 1994, и се даваше секоја година измеѓу Декември и Јануари на Телма, за време на новогодишните и божиќните празници. Приказна за две магариња кои мораат да ги носат Јосиф, Марија и бебето Исус што подалеку од раката на Римјаните... на крајот постарото магаре умира од старост, и помладото ќе ја превземе неговата работа :(

hqdefault.jpg

IMAG009.JPG

А1

large_miJTMLdgrrgAs7blRjLutfLha9M.jpg

children-of-the-corn-still.jpg

Бонус: Краткометражниот Runaway Brain од 1995 :)

hqdefault.jpg

latest

Cast Away (2000) Робинзон Крусо со Том Хенкс
WorkStyle_1_CastAway.jpg

На МРТ пред некоја година а мисла и А1 дека го емитуваа но не сум сигурен многу.

Два филма на МТМ што ги вртеа пред 14/15 години

High Voltage со Amy Smart

MV5BMTIzNTM2MDI2OF5BMl5BanBnXkFtZTcwOTQyMTgyMQ@@._V1_.jpg

И додека во тој ист период А1 гордо го најавуваше Томб Рајдер со Анџелина Џоли, МТМ во 3 по полноќ го даваше Womb Raider :aplauz: ( да, МТМ понекогаш даваа по полноќ софт порн филмови )

MV5BMTQ0MDA5NTUxNl5BMl5BanBnXkFtZTcwNjE2MDMzMQ@@._V1_.jpg

71296.jpg

Детиште бев бре, нормално е дека ќе ја памтам Кара Лофт :(

Lady and the Tramp на МТВ.

The Frog Prince на А1

Секоја чест на тој/таа што ги ставил овие на Јутјуб. Има уште ама понатака ќе ставам на темава, да не ја полнам наеднаш со видеа.

Идеше на Сител со оргинален кинески јазик... Џеки Чен во двојна улога, едниот брат е уличен борец, другиот виолинист кој абер нема од тепање :)

51G3py6y88L._SY445_.jpg

1426365164010

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom