Филмови од нашите телевизии :)

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
The Meteor Man (1993)
MV5BMTVjOWZmYzQtMDU4YS00ODYwLWJkNTAtMTU4YWI1Mjg1YzYxXkEyXkFqcGdeQXVyNDQ0MTYzMDA@._V1_.jpg

на локалните телевизии го даваа филмов. Јас бидејќи сум од Тетово го гледав на Кисс телевизија.[DOUBLEPOST=1503438551][/DOUBLEPOST]Popeye (1980)
MV5BMDgyNDg0YWUtZjNiMy00NzI1LTgzMmQtOGU5NGQwOTA2NDFkXkEyXkFqcGdeQXVyNjE5MjUyOTM@._V1_.jpg

Попај мислам дека на Телма одеше и еднаш мислам на МТВ или А1 го имам видено но не сум баш толку сигурен, ако некој знае точно нека пише.

Последно уредено:
The Little Rascals (1994)
MV5BYWE1MzdmNmMtNWQwZS00MTVkLTk3MDMtYzVkOWZlOTczMDIwXkEyXkFqcGdeQXVyNjg4NzYzMzA@._V1_.jpg

На локалните тв канали поточно на Кисс а и на Алфа го имам видено.[DOUBLEPOST=1503439347][/DOUBLEPOST]
The Stupids (1996)
MV5BNThjNWEwNGEtN2I5My00MTlmLWI2NjQtYTkxMTUwYTI3MDUxXkEyXkFqcGdeQXVyMTQxNzMzNDI@._V1_.jpg

На локалните поточно Кисс.

Легендарниот дел од филмот

Последно уредено:
филмовите кој од кој полош ама јбг носталгија :D

елиенс едишн :
158Fire_In_The_Sky_cstmDVDv2.jpg

која језива сцена е таа у бродот :unsure:
Аууу каков филм беше ова, уште паметам како се дрецкав од сцената во бродот, за мене тогаш беше прејезива ствар. Не сум го гледал повторно од тогаш.

Аууу каков филм беше ова, уште паметам како се дрецкав од сцената во бродот, за мене тогаш беше прејезива ствар. Не сум го гледал повторно од тогаш.

Правен според вистинска приказна :).... Малце ОФФ Топик. Незнам дали знаеш али МТВ во 2011 кога ги откупи правата за американската The Moment Of Truth (кај нас идеше како Момент на Вистината на А1), еден од учесниците беше и човеков според кого е правен филмов. И човекот цело време во квизот убедуваше дека навистина го грабнале вонземјани, кога дојде на ред тоа прашање да му се постави за поголема сума на пари, овој одговори потврдно и според полиграфскиот тест тој излажал, и падна на тоа прашање :D Нека си ебат мајката овие американциве, најболна нација во цел свет...

Јајцеглави идеше на А1 али можно е и на други телевизии да се прикажувал.

Денешниве деца и пред се луѓе не знаат што значеше да чекаш филм на тв, не ни знаеш кој филм ќе го пуштат а сепак супер филмови кои за жал денес ретко вакви се создаваат. Плус некој од филмовите ги снимавме на VHS касета бидејќи немаше интернет стабилен, торенти, двд цд-а нетфлис и ред други работи па кога ќе посакаш да го најдеш филмот.

Последно уредено:
Филм каде Курт глуми одлично, имав рецензија пишано мислам за филмов бидејќи стварно е супер. Го репризираа стално на А1, секогаш знаеле да одберат добар филм.

Се досега што ставивте тука памтам, само на Breakdown се сеќавам како низ магла, речиси ич, само сцените со камионот, цистерната ми идат на ум :(

Се досега што ставивте тука памтам, само на Breakdown се сеќавам како низ магла, речиси ич, само сцените со камионот, цистерната ми идат на ум :(

Кој го гледал не може да не ја памти таа сцена. Толку напната, куп пресврти и брутален крај (FINISH HIM!)... филм бе :D

Кога им влезе Курт дома на тие што му ја киднапираа жената, и тој малиот со пушката на татко му кога сакаше да го убие Курт, татко му го сскаше да пука. :D
Тоа пушката колку него беше, битно јак се праеше.

Кога им влезе Курт дома на тие што му ја киднапираа жената, и тој малиот со пушката на татко му кога сакаше да го убие Курт, татко му го сскаше да пука. :D
Тоа пушката колку него беше, битно јак се праеше.
ова исто како цацко кога раскажува за тој филмот каде на брат му му ја скршиле кичмата :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom