The Meteor Man (1993)
на локалните телевизии го даваа филмов. Јас бидејќи сум од Тетово го гледав на Кисс телевизија.[DOUBLEPOST=1503438551][/DOUBLEPOST]Popeye (1980)
Попај мислам дека на Телма одеше и еднаш мислам на МТВ или А1 го имам видено но не сум баш толку сигурен, ако некој знае точно нека пише.
на локалните телевизии го даваа филмов. Јас бидејќи сум од Тетово го гледав на Кисс телевизија.[DOUBLEPOST=1503438551][/DOUBLEPOST]Popeye (1980)
Попај мислам дека на Телма одеше и еднаш мислам на МТВ или А1 го имам видено но не сум баш толку сигурен, ако некој знае точно нека пише.
Последно уредено:

.... Малце ОФФ Топик. Незнам дали знаеш али МТВ во 2011 кога ги откупи правата за американската The Moment Of Truth (кај нас идеше како Момент на Вистината на А1), еден од учесниците беше и човеков според кого е правен филмов. И човекот цело време во квизот убедуваше дека навистина го грабнале вонземјани, кога дојде на ред тоа прашање да му се постави за поголема сума на пари, овој одговори потврдно и според полиграфскиот тест тој излажал, и падна на тоа прашање