HearthStone

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Може да се направи еден пробен, ако биде се како што треба јас ќе волонтирам да организирам следниот со некој симболични награди соберени од симболично платено учество исто планирам и да се снима секоја игра
http://eu.battle.net/wow/en/blog/13814764/the-battlenet-gift-card-09-10-2015

Ја сум многу слаб, со basic deck играм. Али ќе ве дружам, рачунајте ме. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
im out

Не сум у тек и единствени декови што ми се целосни се patron warrior и face hunter (yes im that annoying guy in constructed) башка не играм више одамна

im out

Не сум у тек и единствени декови што ми се целосни се patron warrior и face hunter (yes im that annoying guy in constructed) башка не играм више одамна

Немаш гајле, patron е сеуште релевантен дек.

Знам дека доста од луѓево немаат голем фонд на карти, така да за да биде пофер ја би играл некоја верзија на control warrior што има што е можно помалце леџендари. Имам карти за да склопам и други декови, само да се договориме во кој формат би бил турнирот. Дали секој би имал по 3 дека и ќе се игра по систем на елиминација best of 5?

Немаш гајле, patron е сеуште релевантен дек.

Знам дека доста од луѓево немаат голем фонд на карти, така да за да биде пофер ја би играл некоја верзија на control warrior што има што е можно помалце леџендари. Имам карти за да склопам и други декови, само да се договориме во кој формат би бил турнирот. Дали секој би имал по 3 дека и ќе се игра по систем на елиминација best of 5?
Да да, best of 5.
Иначе мислев ако сакаат повеќето да играат, ама стварно се почетници и немаат карти со што одма би изгубиле од било кој среден дек, можеме да направиме нешто да играме сите со бејсик декови, ќе биде интересно :D
А после тоа, може да се собереме тие што имаме бар по три добри декови и да си направиме мини турнирче.

И ја одамна неам играно и не знам којзнае што,
ама ќе ве дружам ако можам, не сум уште сигурна па ако некој прави листа не ме ставајте уште :D

Најверојатно и јас ќе ви се придружам за турниров,ама не е 100% сигурно.
Иначе викендов се утепав од арена играње.Потрошив околу 1000 голд ама се исплатеше.Отворив 3 легендари карти и собрав еден куп даст.Rouge от моментално е еден од појаките во арена и кој игра арена нека го бира ко ќе му падне,нема да погреши.Иначе најбољи скор ми беше 8 победи.Сега имам 2500 даст и се мислам што да крафтувам.Можда оваа:
3.png

Најверојатно и јас ќе ви се придружам за турниров,ама не е 100% сигурно.
Иначе викендов се утепав од арена играње.Потрошив околу 1000 голд ама се исплатеше.Отворив 3 легендари карти и собрав еден куп даст.Rouge от моментално е еден од појаките во арена и кој игра арена нека го бира ко ќе му падне,нема да погреши.Иначе најбољи скор ми беше 8 победи.Сега имам 2500 даст и се мислам што да крафтувам.Можда оваа:
3.png
Зависи што планираш највеќе да играш, напрај си некој од актуелните декови со кој стварно ќе можеш да стигнеш до повисок ранк. Едвин не сум видел некој да го игра баш и не знам колку би ти бил битен.

Зависи што планираш највеќе да играш, напрај си некој од актуелните декови со кој стварно ќе можеш да стигнеш до повисок ранк. Едвин не сум видел некој да го игра баш и не знам колку би ти бил битен.
Знаеш дека јас сум од оној тип на играчи што не копира декови(и затоа не можам да мрднам погоре од 9-10 ранг:mad:).Си имам некоја замисла за комбо дек со Rouge от и да ја вметнам картата што ти дава коин за секој напад на херој(ме мрзи да гуглам,незнам како се викаше) па ке видиме што ќе биде.Многу коини многу комбоа и со Едвинот плус би било интерсно за играње.;)

Знаеш дека јас сум од оној тип на играчи што не копира декови(и затоа не можам да мрднам погоре од 9-10 ранг:mad:).Си имам некоја замисла за комбо дек со Rouge от и да ја вметнам картата што ти дава коин за секој напад на херој(ме мрзи да гуглам,незнам како се викаше) па ке видиме што ќе биде.Многу коини многу комбоа и со Едвинот плус би било интерсно за играње.;)
Оди на таа страната кај што се собрани многу декови и постојано ставаат нови, не мора да значи дека сите тие ги користи некој моментално, ама е ко еден вид на база на (успешни) декови кои биле користени/може да се користат. Ако ништо друго може идеа некоја ќе ти дојде :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom