Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може турнирче и јас сум за ама да го изиграме во Гоблин![]()
im out
Не сум у тек и единствени декови што ми се целосни се patron warrior и face hunter (yes im that annoying guy in constructed) башка не играм више одамна
Да да, best of 5.Немаш гајле, patron е сеуште релевантен дек.
Знам дека доста од луѓево немаат голем фонд на карти, така да за да биде пофер ја би играл некоја верзија на control warrior што има што е можно помалце леџендари. Имам карти за да склопам и други декови, само да се договориме во кој формат би бил турнирот. Дали секој би имал по 3 дека и ќе се игра по систем на елиминација best of 5?
Зависи што планираш највеќе да играш, напрај си некој од актуелните декови со кој стварно ќе можеш да стигнеш до повисок ранк. Едвин не сум видел некој да го игра баш и не знам колку би ти бил битен.Најверојатно и јас ќе ви се придружам за турниров,ама не е 100% сигурно.
Иначе викендов се утепав од арена играње.Потрошив околу 1000 голд ама се исплатеше.Отворив 3 легендари карти и собрав еден куп даст.Rouge от моментално е еден од појаките во арена и кој игра арена нека го бира ко ќе му падне,нема да погреши.Иначе најбољи скор ми беше 8 победи.Сега имам 2500 даст и се мислам што да крафтувам.Можда оваа:
![]()
Знаеш дека јас сум од оној тип на играчи што не копира декови(и затоа не можам да мрднам погоре од 9-10 рангЗависи што планираш највеќе да играш, напрај си некој од актуелните декови со кој стварно ќе можеш да стигнеш до повисок ранк. Едвин не сум видел некој да го игра баш и не знам колку би ти бил битен.
Оди на таа страната кај што се собрани многу декови и постојано ставаат нови, не мора да значи дека сите тие ги користи некој моментално, ама е ко еден вид на база на (успешни) декови кои биле користени/може да се користат. Ако ништо друго може идеа некоја ќе ти дојдеЗнаеш дека јас сум од оној тип на играчи што не копира декови(и затоа не можам да мрднам погоре од 9-10 ранг).Си имам некоја замисла за комбо дек со Rouge от и да ја вметнам картата што ти дава коин за секој напад на херој(ме мрзи да гуглам,незнам како се викаше) па ке видиме што ќе биде.Многу коини многу комбоа и со Едвинот плус би било интерсно за играње.
![]()