HearthStone

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Абе се стига леџенд, дај му на некој про играч со ист дек ко твојот, ќе стигне леџенд. Така е во игриве, како што спомна некој погоре. ако си праиш сам дек ке губиш, ако праиш декови од туторијал и про играчи ќе тепаш.

па дека немам видено некој со сличен на мојот дек да е леџенд... ке губи од другите про играчи со мета декови, може макс 5-6ти ама со поише играње......

Направив сам некој си Mech Rogue дек и за период од еден час успеав од 17 ранк да стигнам 10(имав 7-8 победи по ред).Кој го нема играно Rogue,ве советувам да го пробате,може да се направи добар дек со карти кој скоро секој ги има.
Btw Го играм и Паладинот со Мурлок дек и е доста интересен за игра ,a како главна карта што треба да се има е Murlock knight која има inspire:summon random murlok.
Да ја живнеме темава малце;)

707407a93d28792399b352c88c016428.jpg

Морам да се пофалам, пошо никој од другариве не е по Хартстон. После 3-4 месеци играње арена, успеав да стигнам до 12ката. Претходно имав стигнато 3 пати до 9 победи, ама никогаш не сум драфтувал ваков дек. Нека е за убо! :D

Играш ти бе? :D

Не, прекинав зошто досадно ми е со такви полу-основни декови, ми се игра со тие јаките што се, а ме мрзи да фармам голд и даст за толку многу карти. Алтернатива, ги следам на Твич јаките стримери и така. :D

Не, прекинав зошто досадно ми е со такви полу-основни декови, ми се игра со тие јаките што се, а ме мрзи да фармам голд и даст за толку многу карти. Алтернатива, ги следам на Твич јаките стримери и така. :D
Па знам дека не си уклучен долго време, а ги знаеш картиве. Мислев со друг акаунт да не играш :D

Се има одржувано некој турнир до сеа ?
Во Македонија не сум слушнал да се одржувало.

Него мислев да си организираме ние тука некое лабаво турнирче. Мислам дека не има доволно за да се собереме и да изиграме. Може немаме којзнае какви карти, ама битно ќе ни биде интересно. Што викате? На пример нареден викенд.

Ај ќе пробам да видам колку сме...
  1. @Донев
  2. @beaverknight
  3. @The Sensible Considerate
  4. @statusQuO
  5. @Smert
  6. @Болиглава
  7. @ice_cube
  8. @zokizoze
  9. @Viksa.LAL
  10. @martin_92
  11. @Ficiani