Да да, плус ќе имаме најдобра кош разликаПод услов да тепаме све до крај, највеќе ни одговара да поминат Србија и Литванија со нас така?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да да, плус ќе имаме најдобра кош разликаПод услов да тепаме све до крај, највеќе ни одговара да поминат Србија и Литванија со нас така?
Под услов да тепаме све до крај, највеќе ни одговара да поминат Србија и Литванија со нас така?
Некој да ми објасни што е финтава со бодовиве, како можи ние да имаме 4 бода, а тие со по две победи 5?
Под услов да тепаме све до крај, највеќе ни одговара да поминат Србија и Литванија со нас така?
Летонија и Србија.
Жал ми е само за Антич,Гече,Илиевски и ваљда Бо што ќе го пропуштат настанот наречен Светско Првенство![]()
Ме тераш да пцујам ?Куманово вечерва облеано во тага,изгуби Србија...
(не се палете одма прави кумановци)
Не е само РТС, кој се бавел со спорт било каков и идел на натпревари во Србија ќе знае дека не е само до РТС, туку такви си се од корен и се служат со цигански работи само за да билдаат его и да се прават надмоќни, чест на исклучоци нормално.И зошто секогаш е мерак да победиш некој комшија твој.
А Латвија каква е? Јака, слаба, мокра, сува?
ГУБИМЕ!!!
Бо 27 поено, Перо дабл дабл.Борче денес нема да можат да го застанат, тој ќе ги реши со мала помош на Перо и Пеџа.![]()
А Латвија каква е? Јака, слаба, мокра, сува?