Maкедонија - Србија | 06.09, петок 21 часот |

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Жал ми е само за Антич,Гече,Илиевски и ваљда Бо што ќе го пропуштат настанот наречен Светско Првенство :(:icon_mrgr:

Некој да ми објасни што е финтава со бодовиве, како можи ние да имаме 4 бода, а тие со по две победи 5?

Од трите селекции што ќе поминат понатаму се гледаат меѓусебните дуели.На пример ако поминат Србија,Летонија и Македонија и ние доколку ги победиме летонците ќе пренесеме 4,бидеќи ќе ги имаме победено другите што поминуваат во следната фаза во случајов Летонија и Србија(ПРИМЕР ПУПУПУ ДА НЕ УРОЧАМ).Јас вака мислам,ако сум грешка нека ме исправи некој.

Под услов да тепаме све до крај, највеќе ни одговара да поминат Србија и Литванија со нас така?

Не туку Србија и Латвија. Така би пренеле 4 поени натаму. А ако Литванија и Србија одат - 2.

Летонија и Србија.

Литванија ќе биде едната тоа е сигурно... Муабетот ми беше за другата. Летонија нема да ни одговара пошто у тој случај Литванија би пренела 4 бода.
Али ај за тоа после, прво да си ги добиеме двете до крај па да се надеваме на резултати во наша корист :)

Жал ми е само за Антич,Гече,Илиевски и ваљда Бо што ќе го пропуштат настанот наречен Светско Првенство :(:icon_mrgr:

Не се сеќирај ако стигнат до светско сите има да се нацртаат идното лето ;)

warriors-73419.jpg

Нема шанси да не пројде Литванија, треба да изгуби од Црна Гора и Босна што нема шанси да се случи, тоа се двете најслаби репрезентации во групата. Литванија е едниот патник во втората фаза, најверојатно и Србија, а третиот ќе видиме кој е. Ако сме ние тогаш пренесуваме 2 бода што е доста добро за и реално имаме шанси за 1/4 финале со оглед на тоа што другата група е доста слаба со квалитет.

Не е само РТС, кој се бавел со спорт било каков и идел на натпревари во Србија ќе знае дека не е само до РТС, туку такви си се од корен и се служат со цигански работи само за да билдаат его и да се прават надмоќни, чест на исклучоци нормално. ;) И зошто секогаш е мерак да победиш некој комшија твој.

Добро можеби е така , но јас гледам од аспект на познаници и роднини :)
--- надополнето: 7 септември 2013 во 01:08 ---
А Латвија каква е? Јака, слаба, мокра, сува?

Letonija voopsto ne e naivna reprezentacija , no ako izigrame kako protiv Srbija bez problem ja dobivame

Ете, јас сум бил инкерот и требаше и претходните 2 утакмици вака да напишам ! :icon_lol:

Борче денес нема да можат да го застанат, тој ќе ги реши со мала помош на Перо и Пеџа. :)
Бо 27 поено, Перо дабл дабл.
Штета за Пеџа во 3 минути шо напрај 3 лични.

Инаку кога ќе има снимка? Или дајте од негде да ја спуштам ако ја има на нет оти само првото го гледав.

А Латвија каква е? Јака, слаба, мокра, сува?

По чист талент, најслаба репрезентација во групата. Но, одлично се подготвени и физички и тактички, играат паметно, пожртвувано и многу дисциплинирано. Се на се многу тврд орев, но екипа која освен ако ептен се расшутираат за тројки (а знаат тоа да го направат одвреме на време) би требало со сериозна и борбена игра да ги победиме. Ама и најмало потценување можи скапо да не чини.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom