Казна?

• Креатор на темата Креатор на темата Messanger
  • Време на започнување Време на започнување
Нацртав грб на ВМРО и револверот со камата на табла во турско село и ме пријавил некој во амбасада. Може не е сериозно, информирајте ме за санкцијата која може да ме стигне најверојатно за национална навреда или шо и да е...

Казните кај нас за вакви работи се невообичаено сурови. Пред избори ќе треба да го напишеш 1000 пати истото.

Како шо ти кажав, зависи од која страна си на приказната.

Сепак според мене, ќе си стојам на тоа дека не треба да се провоцира онаму каде што нема потреба.

Зошто баш ова го нацрта ? неможеше да нацрташ некој графит нешто? Шо луѓе сте не ми е јасно, јас се додека некој не ме закача и јас не го закачам.

Јас за време на цртање на амблемот од Јуве на еден ѕид ми пријде полиција и ми помогнаа со светилката да го доцртам зошто беше касно навечер и имаше слаба светлина.:)

Јас за време на цртање на амблемот од Јуве на еден ѕид ми пријде полиција и ми помогнаа со светилката да го доцртам зошто беше касно навечер и имаше слаба светлина.

Биле за јувентус :D или ептен се погодиле, такви ги има во сто еден.

Нацртав грб на ВМРО и револверот со камата на табла во турско село и ме пријавил некој во амбасада. Може не е сериозно, информирајте ме за санкцијата која може да ме стигне најверојатно за национална навреда или шо и да е...

Брат и јас сум од Штип, кај тоа си нацртал графит? Ако не е тајна... Ако е нагоре некаде по Јуручките села, ич да не ти чуе, немај гајле... Да не е само на она школата према Трговскиот, таму може правно ке те бркаат некои, иначе за нагоре по Јуруканата не се замарај, скоро секоја недела сме горе и биди сигурен дека ич не им чуе на Јуруците ни за Османилии ни за Гоце Делчев, ни за грбот на ВМРО ни за ништо.... а од кај си сигурен дека те пријавиле во амбасадата?

Не паметувајте, може има причина може сум бил навреден или некој си го заслужил третманот кој го претходно пружил кон мене а? А ако сакав да ги навредам можев да нацртам свртена џамија...

Па за Србите и она СССС е дел од историјата, ама за некој друг може да биде навредливо. Зависи од која страна гледаш на приказната.

Друже, искрено го тупиш.

У секој случај, најлошо шо моеш да поминеш е 2-3 дена community service. Ташаци со грашаци, не дигајте паника.

Зошто баш ова го нацрта ? неможеше да нацрташ некој графит нешто? Шо луѓе сте не ми е јасно, јас се додека некој не ме закача и јас не го закачам.

То сакал, то го нацртал.

да ставеше една слика,да се пофалеше........шо ти е гајле дали ќе тужи некој или не - ти твојот став и мислење си го искажал(се надевам не е чисто ради реда......).

Јас да те сретнам би те тепал. Турците ги сметам за пријателски народ. Шо к*ур се чепкате каде што не треба?

Синко оди истепај ги оние што го ставија орелот на Бит Пазар ;)

Јас за време на цртање на амблемот од Јуве на еден ѕид ми пријде полиција и ми помогнаа со светилката да го доцртам зошто беше касно навечер и имаше слаба светлина.:)

Сигурно вака си се чуствувал кога ти дошла полицијата;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom