Kocka
Manchild
- Член од
- 1 август 2006
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 2.752
Јас да те сретнам би те тепал. Турците ги сметам за пријателски народ. Шо к*ур се чепкате каде што не треба?
zar ima prijatelski narod???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас да те сретнам би те тепал. Турците ги сметам за пријателски народ. Шо к*ур се чепкате каде што не треба?
zar ima prijatelski narod???
А ти што п*чка си, ајде да одиме заедно може кога веќе се правиш патриот?! Или самo на форум јак?Синко оди истепај ги оние што го ставија орелот на Бит Пазар![]()
Искрено јадеш трици без потреба. Да дојде сеа на мене некој во маало и да ми напише ДУИ и да ми нацрта Орел за мене ќе биде провокација. Да оди некој во Сарај да напише ДУИ или да нацрта Двоглав Орел за тие од околината ќе биде убаво и ќе немаат против.Друже, искрено го тупиш.
Одлична стратегија имаш одбрано, на форум кога дискутираш нападот е најдобра одбрана.А ти што п*чка си, ајде да одиме заедно може кога веќе се правиш патриот?! Или самo на форум јак?![]()
Фала, почнете со навреди. Кога не се согласуваш со некој почни со навреди и чекај да ти ставаат лајкови.
А ти што п*чка си, ајде да одиме заедно може кога веќе се правиш патриот?! Или самo на форум јак?
Чудно како членовиве не разликуваат ВМРО од ВМРО ДПМНЕ...
Чудно како членовиве не разликуваат ВМРО од ВМРО ДПМНЕ...
Па кога самата партија си се поистоветува со ВМРО т.е. не прави разлика, тогаш како ние "обичните" граѓани да разликуваме?
Ај прочитај го првиот пост уште еднаш и види си ја грешката.
Ок бе дечко чим не се плашиш од казна,што си ја отворил темава да прашуваш дал може да те казнат?ако си фраер биди до крај.Да се разбереме, целта беше цртежот да биде виден, селото во кое работам е чисто турско ама чисто. Народот е пештерски настроен со доза неандертализам, "даскалот" како шо го викаат од селото 10 пати помина пред 2те симболи и не реагираше, дојде некој од селото случајно и го видел и веднаш пријавил у амбасада мене кур ме боле дали ќе ме казнат оти ја ако сум се плашел од казна немаше да напраам такво нешто, ден пред училиште да цртам ножови и пиштоли? Не сакам да напраам проблем на главниот што не води. Сум искршил пар автомобили од "онака" и мн не се замарам. Уште кога ќе ти рече градоначалникот што води амбасадорка од турција "Тури и куро"???
http://mk.wikipedia.org/wiki/Податотека:Coat_of_arms_of_Macedonia_1620.jpg]
- мислев вмро има симбол лав, сум згрешил...
Ја па мислев ќе копираш некој член од законик? Ако прашувам не значи дека се плашам...Ок бе дечко чим не се плашиш од казна,што си ја отворил темава да прашуваш дал може да те казнат?ако си фраер биди до крај.
Нацртав грб на ВМРО и револверот со камата на табла во турско село и ме пријавил некој во амбасада. Може не е сериозно, информирајте ме за санкцијата која може да ме стигне најверојатно за национална навреда или шо и да е...