Казна?

• Креатор на темата Креатор на темата Messanger
  • Време на започнување Време на започнување
zar ima prijatelski narod???

А шо малце ни е сите соседи што не мрзат? Турција вака, така барем има доста и донации напревно во државава посебно во армијата и здраството побарај си.

Синко оди истепај ги оние што го ставија орелот на Бит Пазар ;)
А ти што п*чка си, ајде да одиме заедно може кога веќе се правиш патриот?! Или самo на форум јак? ;)

Друже, искрено го тупиш.
Искрено јадеш трици без потреба. Да дојде сеа на мене некој во маало и да ми напише ДУИ и да ми нацрта Орел за мене ќе биде провокација. Да оди некој во Сарај да напише ДУИ или да нацрта Двоглав Орел за тие од околината ќе биде убаво и ќе немаат против.

Може имате историска причина да ги мрзите ама не може да се заборави ни подршката од самата држава Турција. Па вие сега јадете гомна колку сакате.
Провоцирање на малцинство е кое е благонаклонето кон Македонците и те како е во штета, па сега мислете му ја подобро и еден каков таков пријател него ни еден. Цел живот со Турци сум и еден нема кажано нешто против државата, дури што ги знам беа и 2001.
Фала, почнете со навреди. Кога не се согласуваш со некој почни со навреди и чекај да ти ставаат лајкови. :tapp:

А ти што п*чка си, ајде да одиме заедно може кога веќе се правиш патриот?! Или самo на форум јак? ;)
Одлична стратегија имаш одбрано, на форум кога дискутираш нападот е најдобра одбрана.

Ти беше тепачот у случајов и очигледно си способен да ги решаваш работите на начин на кои ние пиќињата не можеме и не знам што испаничи одма коа ја само ти дадов предлог ама...

Ја у случајов не се гледам себеси како некој што се праи јак на форум, па можеби ти ќе се пронајдеш.

п.с Барем коа пишуваш постови договори се со себе што и како а не вака...

Фала, почнете со навреди. Кога не се согласуваш со некој почни со навреди и чекај да ти ставаат лајкови.

Hip.Hop_MKD
А ти што п*чка си, ајде да одиме заедно може кога веќе се правиш патриот?! Или самo на форум јак?

Ја не се вреѓам ако рандом самопрогласен Херкул ме нарече пиќенце на форум ама друг пат дискутирај ко што се дискутира и немој одма да ги убиваш дисксусиите со таа фората што ми ја пушти погоре.

Ако се водиш според тоа што го пишуваш во темата тогаш треба да одиш и да ги истепаш тие што го поставиле орелот таму бидејќи тој орел нема никаква поврзаност со Република Македонија и е провокација.

Е сеа муабетот е што ти имаш муда да истепаш Македонец коj ќе напраи графит што би ги навредил Турците/Ромите/Босанците итн итн но немаш муда да отидеш и да ги истепаш оние што секојдневно те провоцираат со Голема Албанија и симболи кои не значат ништо за Македонија.

Ако имаш нешто да кажеш тогаш продолжи ја дискусијата ама ако пак планираш да ми влегуваш со твоите фори тогаш не ме ни цитирај.

И не ме повикувај на ферки со цел да испаднеш "фаца" пошо јас не сум тој што се претставува ко тепач на форум и немам зошто да ти докажувам што е и како е.

Биди поздравен и олади малце.

Ти ми рече да идам јас, јас ти поканив да идеме заедно таму секогаш во друштво е поинтересно. Јас фино, лепо си објаснив дека сум против провоцирање на некој што седи мирен и не се противи.
Колку за информација во Кичево беа загубени на тој начин. Наместо Македонците да ги добијат Турците и Ромите тераат инат дека се можат сами они. Разликата беше многу мала, а како што знам Албанците си работеа и ги добија на своја страна малите малцинства кој беа може да се рече и клучот на изборите. Не ги утепа само чартер-демократијата...Па сеа политички сметај колку се во загуба од тие.
Конкретно за јачање на форум и Facebook се знае од сите. ВИВА ЛА МАКЕДОНИЈА додека не дојде време за да се трчне до некоја Грчка плажа, те молам одмори од тоа - мака ми е.
И еден најискреен пост:
Ако продолжат Македонците да си гледаат само за својот г'з, ништо чудно да накрај сите малцинства други да свртат грб, а моќта знаеш колку е. Тоа е непишано правило, послабиот умира. Што и да напишам натаму ќе ја свртам во етничко-политички правец темава.

Уште нешто од мене се мислев дали да пишам..
Во повеќе наврати имам пишано на теми дека не сум по националност Македонец, туку дека сум Македонец по тоа во која држава живеам. До сега бев наклонет кон оваа Држава и ја почитував, ама благодарение на такви како тебе што секој ден се се повеќе, ви посакувам среќа. Иако во минатото бевме малтретирани, дури и презимињата сменети јас верував во она што мислев дека е вистина. Мислам дека сум бил во заблуда.
Ве молам не ме цитирајте, ниту се вовлекувам повеќе во вакви теми. Само едно ќе кажам, мислете што правите Македонци, тоа е исто како да губите пријатели. Кога ќе ги загубиш сите пропаѓаш, а за да те извади пак треба некој..

Чудно како членовиве не разликуваат ВМРО од ВМРО ДПМНЕ...

Па кога самата партија си се поистоветува со ВМРО т.е. не прави разлика, тогаш како ние "обичните" граѓани да разликуваме?

Добар дел од членовите немаат стигнато на таа возраст кога се учи за ВМРО. Јас не гледам ништо чудно тука :icon_lol:

Па кога самата партија си се поистоветува со ВМРО т.е. не прави разлика, тогаш како ние "обичните" граѓани да разликуваме?

Ај прочитај го првиот пост уште еднаш и види си ја грешката.

Да се разбереме, целта беше цртежот да биде виден, селото во кое работам е чисто турско ама чисто. Народот е пештерски настроен со доза неандертализам, "даскалот" како шо го викаат од селото 10 пати помина пред 2те симболи и не реагираше, дојде некој од селото случајно и го видел и веднаш пријавил у амбасада мене кур ме боле дали ќе ме казнат оти ја ако сум се плашел од казна немаше да напраам такво нешто, ден пред училиште да цртам ножови и пиштоли? Не сакам да напраам проблем на главниот што не води. Сум искршил пар автомобили од "онака" и мн не се замарам. Уште кога ќе ти рече градоначалникот што води амбасадорка од турција "Тури и куро"???

http://mk.wikipedia.org/wiki/Податотека:Coat_of_arms_of_Macedonia_1620.jpg]
- мислев вмро има симбол лав, сум згрешил...

Се потпиша ли доле десно во чошето дека ти си уметникот со мали ситни уметнички букви ?

Е добро де што не прашував нас каква казна ќе добиеш?Прашај ги тие твоите ВМРОвци,види најди врски,вака на цедило ќе те остават?

Да се разбереме, целта беше цртежот да биде виден, селото во кое работам е чисто турско ама чисто. Народот е пештерски настроен со доза неандертализам, "даскалот" како шо го викаат од селото 10 пати помина пред 2те симболи и не реагираше, дојде некој од селото случајно и го видел и веднаш пријавил у амбасада мене кур ме боле дали ќе ме казнат оти ја ако сум се плашел од казна немаше да напраам такво нешто, ден пред училиште да цртам ножови и пиштоли? Не сакам да напраам проблем на главниот што не води. Сум искршил пар автомобили од "онака" и мн не се замарам. Уште кога ќе ти рече градоначалникот што води амбасадорка од турција "Тури и куро"???

http://mk.wikipedia.org/wiki/Податотека:Coat_of_arms_of_Macedonia_1620.jpg]
- мислев вмро има симбол лав, сум згрешил...
Ок бе дечко чим не се плашиш од казна,што си ја отворил темава да прашуваш дал може да те казнат?ако си фраер биди до крај.

Ок бе дечко чим не се плашиш од казна,што си ја отворил темава да прашуваш дал може да те казнат?ако си фраер биди до крај.
Ја па мислев ќе копираш некој член од законик? Ако прашувам не значи дека се плашам...

Нацртав грб на ВМРО и револверот со камата на табла во турско село и ме пријавил некој во амбасада. Може не е сериозно, информирајте ме за санкцијата која може да ме стигне најверојатно за национална навреда или шо и да е...

Прашањето што тука ме копка е зошто?
Бидна што бидна си нацртал си сторил, но повеќе ме интересира што ти беше поентата, смислата?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom