UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
РВП... срамота!

ibsKToc0Pl5Nio.gif
е ова е бетер и од Торес :)

Образложи. Ако го пиша ова само пошто си видел на лајвскор дека постигнал 2 гола тогаш ОК ама да го гледаше натпреварот немаше да го напишеш ова
Го гледав мечот.И не е само овој меч и голот на крај,него општо.Ај кажи ми што го прави Бејл подобар од Роналдо?Роналдо кога отиде во Реал зад себе имаше златна топка и уште многу други признанија.Не дека Бејл не е добар ама 100 милиони за играч што одиграл една супер сезона е многу.

Абе јуве јуве...Абе 30000 ми земавте бе се што имате да ви изнаебам!!!:mad:Бре одвратно екипиште маме му ебам.Никад више на тикет.НИКАД!

Слабо си загледал..

Прехлани у полуфиналите беше доста тензично.И секогаш кога се паѓаме со нив.Има стварно долга историја,која е доста интересна врзана со овие дуели.

Иначе нормално кога нема дуели нема ни толку коментари,али дека ЛШ па све е актуелно сега.:D

Па добро кога има дуели е нормално :D
Јасно ми е ривалство и се тоа ама што знам некако ми нема логика за коментари вака рано во сезона помеѓу екипи што башка и не се од иста земја (од иста лига е разбирливо кошкање вака рано :D )

Рејал јаки бе!:cuc:
Јуве нови шампиони!:drk:
Јако воведново коло.:vozbud:

Образложи. Ако го пиша ова само пошто си видел на лајвскор дека постигнал 2 гола тогаш ОК ама да го гледаше натпреварот немаше да го напишеш ова

Демек само по натпреваров моеш да процениш колку е (нај)добар Роналдо? :cautious:

Па добро кога има дуели е нормално :D
Јасно ми е ривалство и се тоа ама што знам некако ми нема логика за коментари вака рано во сезона помеѓу екипи што башка и не се од иста земја (од иста лига е разбирливо кошкање вака рано :D )

Mario Gómez е честопати иницијаторот...му фали ругање се глеа :D

Абе Beck's како мислиш Шахтјор го спуштил на земја Реал Сосиедад?! Па Сосиедад е во ЛШ после 10 години, имаат скромна екипа без ниеден ѕвезден фудбалер, и никаде не изјавиле дека ќе одат на освојување на титулата, па да бидат толку спуштени на земја.

По еуфоријата од елиминацијата на Лион ми беше зборот, премногу лесно си се пласираа во групите и оп на првата утакмица им ставија до знаење дека треба многу повеќе труд за да направиш нешто повеќе во ЛШ. На страна тоа што немаат некои звезди, можеа многу повеќе вечерва против Шахтјор но реков искуството е еден од клучните фактори во ова натпреварување

Абе јуве јуве...Абе 30000 ми земавте бе се што имате да ви изнаебам!!!:mad:Бре одвратно екипиште маме му ебам.Никад више на тикет.НИКАД!

Аууу пријателе,ти го имаш секое право на ругање....мене ме заболе коа ја видов сумава.

Демек само по натпреваров моеш да процениш колку е (нај)добар Роналдо? :cautious:

Мислев дека за вечерашниот натпревар збори. А за општо ако мислел незнам кај улета со муабетов во ова тема и у овој момент кога се дискутираат вечерашните утакмици

Добро не треба да се пропуштаат прилики за ругање ама рано е сепак. Главното ругање доаѓа ако не се помине фаза (за било која екипа важи ова)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom