Pat Bateman
Oh Africa, brave Africa
е ова е бетер и од ТоресРВП... срамота!
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
е ова е бетер и од ТоресРВП... срамота!
![]()
Го гледав мечот.И не е само овој меч и голот на крај,него општо.Ај кажи ми што го прави Бејл подобар од Роналдо?Роналдо кога отиде во Реал зад себе имаше златна топка и уште многу други признанија.Не дека Бејл не е добар ама 100 милиони за играч што одиграл една супер сезона е многу.Образложи. Ако го пиша ова само пошто си видел на лајвскор дека постигнал 2 гола тогаш ОК ама да го гледаше натпреварот немаше да го напишеш ова
kaj mojme da gi vidime site goloj od natprevarive?
Слабо си загледал..
Прехлани у полуфиналите беше доста тензично.И секогаш кога се паѓаме со нив.Има стварно долга историја,која е доста интересна врзана со овие дуели.
Иначе нормално кога нема дуели нема ни толку коментари,али дека ЛШ па све е актуелно сега.![]()
pa sto ako milan i zeme na barsa bodЛетај високо,колку ќе се смеам ако Милан ви земе некој бод..
Образложи. Ако го пиша ова само пошто си видел на лајвскор дека постигнал 2 гола тогаш ОК ама да го гледаше натпреварот немаше да го напишеш ова
Па добро кога има дуели е нормално
Јасно ми е ривалство и се тоа ама што знам некако ми нема логика за коментари вака рано во сезона помеѓу екипи што башка и не се од иста земја (од иста лига е разбирливо кошкање вака рано)
Абе Beck's како мислиш Шахтјор го спуштил на земја Реал Сосиедад?! Па Сосиедад е во ЛШ после 10 години, имаат скромна екипа без ниеден ѕвезден фудбалер, и никаде не изјавиле дека ќе одат на освојување на титулата, па да бидат толку спуштени на земја.
Абе јуве јуве...Абе 30000 ми земавте бе се што имате да ви изнаебам!!!Бре одвратно екипиште маме му ебам.Никад више на тикет.НИКАД!
Демек само по натпреваров моеш да процениш колку е (нај)добар Роналдо?![]()
Mario Gómez е честопати иницијаторот...му фали ругање се глеа![]()