UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Скроз различни екипи од домашните првенства денеска Реал и Сити.Ќе биде ебано,уште од прв ден се гледа.

П.С Роналдо :vozbud:

РВП... срамота!

ibsKToc0Pl5Nio.gif

Aко Бејл вреди 100 милиони ондак Роналдо вреди дупло ;)

Баерн и Реал имаат у историјата на нокаут фазите најмногу меѓусебни дуели....не ми текнува колку беше точната бројка.Се работи за ривалитет кој се пренесувел низ годините...Историја е тоа,традиција,посебна драж која ја имаат тие утакмици...Тука како што и самиот имаш кажано во тој сегмент Челзи е слаб и сиромашен како екипа,но што е тука е....Неможе све со пари да се купи,треба и континуитет.
Не ми беше поентата да провоцирам сериозно ме интересираше.
И Реал има историја со екипи како Јунајтед, и Јунајтед има историја со Баерн па не гледам коментари меѓу навивачи кога двете екипи немаат дуели.
Затоа прашав. А и башка овие од Реал гледам не враќаат на коментари и така. :)

Aко Бејл вреди 100 милиони ондак Роналдо вреди дупло ;)

Образложи. Ако го пиша ова само пошто си видел на лајвскор дека постигнал 2 гола тогаш ОК ама да го гледаше натпреварот немаше да го напишеш ова

Галата село без кучиња.....Реал ги начекаа,тарапана ги напраија и мислат сеа со Северина филмови ќе снимаат :pos:

Шала на страна,убаво за нив,се радувам,браво!(y)

Интересно коло,доста голови!(y)

Образложи. Ако го пиша ова само пошто си видел на лајвскор дека постигнал 2 гола тогаш ОК ама да го гледаше натпреварот немаше да го напишеш ова

Летај високо,колку ќе се смеам ако Милан ви земе некој бод..

Што какате за Перси, кога секој може тоа да го промаши. Беше во залет, топката беше силна од Валенсија, не ја очекуваше баш.

Не ми беше поентата да провоцирам сериозно ме интересираше.
И Реал има историја со екипи како Јунајтед, и Јунајтед има историја со Баерн па не гледам коментари меѓу навивачи кога двете екипи немаат дуели.
Затоа прашав. А и башка овие од Реал гледам не враќаат на коментари и така. :)

Слабо си загледал..

Прехлани у полуфиналите беше доста тензично.И секогаш кога се паѓаме со нив.Има стварно долга историја,која е доста интересна врзана со овие дуели.

Иначе нормално кога нема дуели нема ни толку коментари,али дека ЛШ па све е актуелно сега.:D

Абе Beck's како мислиш Шахтјор го спуштил на земја Реал Сосиедад?! Па Сосиедад е во ЛШ после 10 години, имаат скромна екипа без ниеден ѕвезден фудбалер, и никаде не изјавиле дека ќе одат на освојување на титулата, па да бидат толку спуштени на земја.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom