Кајгана радио 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
.sky. Ако си ти ова моментално, (y)

П.С. 1 Година ми требаше да го извадам од памет ’свиркањето’ на Фло рида... пуштам радиово и таа песна на прва ја погодив :facepalm:

што комплицирате со виџет,стави горе две копчиња - PLAY/STOP и едно за pop-out и толку е
--- надополнето: 29 август 2013 во 22:57 ---
@.sky. Среди прашалниците :D

Ало ДЏ - ако вака ми менуваш жанрови веројатно ќе направам харакири до крајот на вечерва и ништо од радиото после :)

П.С. 1 Година ми требаше да го извадам од памет ’свиркањето’ на Фло рида... пуштам радиово и таа песна на прва ја погодив :facepalm:

Да јас пуштам уште од 19часот музика :)

Bidikov

Малку рандом песни има тука за сечиј вкус после 00:00 до кај 01часот по полноќ ќе има строго рок песни ( балади )

01:00 - 01:40 Ќе одат Македонски евергрини малку да смениме нешто македонски да пуштиме. :)

Исто така после 01:40 до кај 3 ипол. едноставно чил оут музика за опуштање :)

После тоа од кај 3 ипол ќе има нешто кежуал музика за опуштање :)

Еве мал дел од тоа што планирам како мал вид програма :icon_mrgr:

Да јас пуштам уште од 19часот музика :)

Bidikov

Малку рандом песни има тука за сечиј вкус после 00:00 до кај 01часот по полноќ ќе има строго рок песни ( балади )

Исто така ако мие дозволено после 01:00 до кај 2 ипол. Може да се оди со нешто полесно едноставно чил оут музика за опуштање :)

После тоа од кај 2 ипол може да пуштам нешто кежуал музика едноставно за опуштање :)

Еве мал дел од тоа што планирам како мал вид програма :icon_mrgr:

Може терај таман ти е за работа атмосферава :)

Иако малце повеќе од предвиденото време траат овие постари Македонски песни, но мислам дека овие песни одамна не се слушнати а сакам песниве да не се заборават исто така и незнам дали понатака ќе имам можност пак да пуштам волку долго музика затоа ставив повеќе македонски песни :) Се надевам немате против кајганџии...

Време е за chill out музика одлично доба од ноќта за опуштање :cool:

Кој ми ги погоди песничкиве? Скај? :)

Јеп :) ајде како инфо музика пуштам уште од 19часот така да сите песни навака јас ги пуштав и ќе пуштам до кај 06 часот сабајле...
--- надополнето: 30 август 2013 во 03:57 ---

Тоа не беше Фло рида туку беше Cover така да изведувачи беа сосема други :)

дај тоа списокот пак...некако го изгубив :noze:

Ти пишав ПП
--- надополнето: 30 август 2013 во 04:42 ---
Средете ги тие музики кој се Македонски јазик да не бидат со "????????????????????" пошто некој можеби ќе сака да знае за која трака се работи.

Untitled.jpg

Малце инфо околу виџедот...

Ако се појават прашалници тоа е поради тоа што песната е напишана на КИРИЛИЦА!
затоа се појавуваат прашалници. Инаку ако оди некоја песна каде што на виџедот стои сеуште предходната песна тоа знајте дека е до виџедот некогаш знае да закочи да не ја апдејтува песната но веќе наредната песна ќе ја има. Затоа тие што ќе пуштаат песни гледајте песните да ги направите на латиница за на виџедот да ги има песните за да можат кајганџиите песните да ги прочитаат.

Фала на разбирањето. :)
--- надополнето: 30 август 2013 во 06:02 ---
Како и што кажав предходно точно 6часот и некоја минута...мислам дека доста беше се надевам не ви здосадив верувам дека уживавте во изборот на музика кој ги пуштав песните исто така верувам барем ви погодив по 1-2 песни на сите кои слушавте музика. Скоро 12 часа пуштав музика радиото го ставив во мирување од мене се надевам после 19 часот вечер ќе има нешто слободно терминче и за мене овој пат ќе има нешто поинаква музика :)

Имајте убав ден и секако слушајте одлична музика јас отидов да спијам. :D Поздрав:)

Дајте бе вести STEALTH како да се конектираме ја сум од 1 саат денес :D:D

Ако сака некој од тековните диџеи да продолжи, нека ми пише.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom