Г
ГОЦ-К.О
Гостин
Господа модератори,ај пратете ми порака како иде пуштањето,и дали вечер ја ќе пуштам музика? Фала и кај вас.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој пушта во моментов?
Го ставив виџетот пак... Прееска имаше прекин, затоа го тргнав.
Поради тие проклети паузи и го ставивме на холд радиото. Музиката е добра и го ценам вашиот ентузијазам, ама без соодветен систем кој ќе овозможи непрекинато пуштање, не можеме да сметаме на сериозна програма.
STEALTH, кој и како врши обука за пуштање на новите диџеи? Упатство, нешто?
Исто така, имај во предвид дека лозинката за пуштање не може да ја има секој.
Средете ги тие музики кој се Македонски јазик да не бидат со "????????????????????" пошто некој можеби ќе сака да знае за која трака се работи.
![]()
Bidikov, Acid
Еден предлог за радиото
Виџедот што е ако има можност би можел да се смести како што е на сликата а би било исто и добро при уклучување на кајгана форум да се стартува автоматски... Прегледај го приврзокот 71167
Лоша идеа друже.
Кај тебе е мал простор таму пошто користеш мал монитор или лаптоп а види кај мене како е пошто на мене мониторот поголем и од мене е...
![]()
Ако веќе се ставе мора да биде responsive ама нема смисла толкаво место само за еден виџед.
И уште една забелешка.
Викаш да се пушта радиото автоматски ама тоа е вознемирување на посетители пошто знај на секој не му е до музика![]()
Може и до тоа е... а инаку точно дека вознемирување но може да кликне stop и тоа е тоа но тоа нека одлучат ти е што требаат![]()
Кој пушта во моментов?
Го ставив виџетот пак... Прееска имаше прекин, затоа го тргнав.
Поради тие проклети паузи и го ставивме на холд радиото. Музиката е добра и го ценам вашиот ентузијазам, ама без соодветен систем кој ќе овозможи непрекинато пуштање, не можеме да сметаме на сериозна програма.
STEALTH, кој и како врши обука за пуштање на новите диџеи? Упатство, нешто?
Исто така, имај во предвид дека лозинката за пуштање не може да ја има секој.