Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене чудно ми е што сите негодуваат зошто Афлек ќе глумел а никој воопшто не се прашува зошто уште Бетмени да се прават?
Сериозно, ЗОШТО?
Because, https://www.youtube.com/watch?v=n4qgTk8VfycМене чудно ми е што сите негодуваат зошто Афлек ќе глумел а никој воопшто не се прашува зошто уште Бетмени да се прават?
Сериозно, ЗОШТО?
Брат знам дека е многу сериозна работата во Сирија .... Асад дилдото ќе дреме ко Милошевич ,но и бунтовниците се криви исто така , америка и еу ги спонзорираат со оружје,иначе се гледа кој ја направи војната .... досега се загинати над сто илјади цивили ... но сеуште нема ОН (обед. нации) интервенција,имаат само пратено набљудувачи преку кои ЦНН телевизија си праи бајрам ... Но брат Бен Афлек ... катастрофа од глобална последица .... најголемиот идиот кој можеше ,човекот е идеален за комедија или пак како споредна улога во акционен трилер .... добро е и сигурно ако не се лажам дека Робин ќе си остане да биде глумена од страна на Joseph Gordon-Levitt .....чисто хипстер да испаднам, ама има поента
![]()
Брат знам дека е многу сериозна работата во Сирија .... Асад дилдото ќе дреме ко Милошевич ,но и бунтовниците се криви исто така , америка и еу ги спонзорираат со оружје,иначе се гледа кој ја направи војната .... досега се загинати над сто илјади цивили ... но сеуште нема ОН (обед. нации) интервенција,имаат само пратено набљудувачи преку кои ЦНН телевизија си праи бајрам ... Но брат Бен Афлек ... катастрофа од глобална последица .... најголемиот идиот кој можеше ,човекот е идеален за комедија или пак како споредна улога во акционен трилер .... добро е и сигурно ако не се лажам дека Робин ќе си остане да биде глумена од страна на Joseph Gordon-Levitt .....
бро те разбирам ... но сега е темата дилдото Афлек и за жал крајот на Бетмен ....dude..
Како уопште успеа да ги споредеш овиа две работи?
А да оставеме па да видеме шо ќе испадне? Ептен е испотценет Афлек сеа..![]()
Николас Кејџ би бил подобар избор ама ајде тие си знаат![]()
ахахах уште полош е .... види го само во гост рајдер ,ептен лош беше .... ахахахI loled. Hard.![]()
ахахах уште полош е .... види го само во гост рајдер ,ептен лош беше .... ахахах![]()
![]()