Бен Афлек е новиот Бетмен

• Креатор на темата Креатор на темата gt80
  • Време на започнување Време на започнување
Мене чудно ми е што сите негодуваат зошто Афлек ќе глумел а никој воопшто не се прашува зошто уште Бетмени да се прават?
Сериозно, ЗОШТО?

wot Brought back by popular demand

val-kilmer.jpg

Ах нееее !!! :( .... најголемото промашување што може да го направат е да го изберат овој за улогата на Бетмен .... убаво еден спомна погоре со мислење е дека едноставно има лоша фаца која ја гледаш секој ден и не ти бега од мислите .... Бејл не беше таков лик .... коа ќе помислам на Афлек ми доаѓа флеш потсетување од задникот на Џеј Ло од спотот со Џени од Шутка блокот ....
мој избор е Jim Caviezel или пак Jon Hamm .... навистина сум длабоко разочаран од лошиов избор .... Бог нека им е напомош !!! :tapp:

http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=19784

чисто хипстер да испаднам, ама има поента
545897_10151785296976380_961551060_n.jpg
Брат знам дека е многу сериозна работата во Сирија .... Асад дилдото ќе дреме ко Милошевич ,но и бунтовниците се криви исто така , америка и еу ги спонзорираат со оружје,иначе се гледа кој ја направи војната .... досега се загинати над сто илјади цивили ... но сеуште нема ОН (обед. нации) интервенција,имаат само пратено набљудувачи преку кои ЦНН телевизија си праи бајрам ... Но брат Бен Афлек ... катастрофа од глобална последица .... најголемиот идиот кој можеше ,човекот е идеален за комедија или пак како споредна улога во акционен трилер .... добро е и сигурно ако не се лажам дека Робин ќе си остане да биде глумена од страна на Joseph Gordon-Levitt .....

Брат знам дека е многу сериозна работата во Сирија .... Асад дилдото ќе дреме ко Милошевич ,но и бунтовниците се криви исто така , америка и еу ги спонзорираат со оружје,иначе се гледа кој ја направи војната .... досега се загинати над сто илјади цивили ... но сеуште нема ОН (обед. нации) интервенција,имаат само пратено набљудувачи преку кои ЦНН телевизија си праи бајрам ... Но брат Бен Афлек ... катастрофа од глобална последица .... најголемиот идиот кој можеше ,човекот е идеален за комедија или пак како споредна улога во акционен трилер .... добро е и сигурно ако не се лажам дека Робин ќе си остане да биде глумена од страна на Joseph Gordon-Levitt .....

dude.. :eek:
Како уопште успеа да ги споредеш овиа две работи?
А да оставеме па да видеме шо ќе испадне? Ептен е испотценет Афлек сеа.. :)

dude.. :eek:
Како уопште успеа да ги споредеш овиа две работи?
А да оставеме па да видеме шо ќе испадне? Ептен е испотценет Афлек сеа.. :)
бро те разбирам ... но сега е темата дилдото Афлек и за жал крајот на Бетмен ....:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom