Каде бевте денес

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
дома бев...на компјутер ,со брат ми..па тв .И кај 9ипол со другар еден искочивме онака да се прошетаме низ парк...па сретнавме едни девојчиња :P со нив цело време. :D па еве сеа само што дојдов...:)

хаха ненормална работа бе :eek: и ја бев кај зенцката дома па не сум труден :LOL:

Море си имал среќа што нема некои азган браќа,
инаку ќе ти го направеле грбот како меот на трудна жена.

Море си имал среќа што нема некои азган браќа,
инаку ќе ти го направеле грбот како меот на трудна жена.

на време јас се одолжив со тоа , сега сум раат :D

Ајде,луѓе денес е вторник,пазарен ден за „Бувљакот“
сега од наутро полицијата не им дозволи да се шират кон тетовска трошарина и америчката амбасада,туку ги симна удолу покрај Калето и оградата на стариот добар базен,па и не така далеку,ајде тргајте.

Од вчера и денес ак ги спојам во еден пост се важит? Се важит. Да пиша? Ај Пиши :D
Станав во 6, во 7 на работа так 8 сати работни ( до душа поќе седев на кајгана форум него ли шо работев :), попратно 2 оброци ги сметив, се вратив дома уш еден оброк па после то теретана, се вратив еден туш + уште еднаш јадење, так слегов чаршија ајде го гледавме фудбалот напрајве по уш некоја дружба и 3.30 веке дома бев, само шо ја ставив глава на перница одма заспав. Денес станав во 11 јадев се спремив за теретана набацав и шушкавец, заврна слегов долу да го земам точакот так некој од мојве го имаше земено се вратив од теретана јадев се истуширав и так ево ме пак на работа 2 смена најдосадна,најглупа смена во цел свет.
То е тежок живот шо да прајш
Бегај да бегаме !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom