Каде бевте денес

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
жг жг две инексии уште во 9 па две филмчина досеа.Сеа кафе ќе се прави во некој кафич по жешкото па ручек врееме.Вечер ваљда ќе ја шетам женскава или ќе ја викнам дома на ''филм'' :D

Е, вака сега-дополнување за темава-сега ми текна
Овдека може и да прашате некои член(со кого и се знаете,или не е битно)
Со она „црвено мајмунче“- да го повикате со „ТЕ ТРИ СЛАТКЕ РЕЧИ“
КАДЕ БЕШЕ ДЕНЕС - и ние сите тука ќе го чекаме одговорот.
(море и само така темата ќе ја направиме вечна)

na trcanje vo park...dojdov bev bebisiterka na vnukata i samo sto si otide jas vo pregratkite na krevetot se frliv....se do sega toa e nasata ljubov :love:

На работа. Тек сега се враќам. FML.

Дома, па на факс (пак испит), па на кафе со драга личност, па после шетав сама низ Џамбо и си изнакупив „ситници“ кои ме чинеа доста пари, па дома, па на кафе со најдобрата другарка, па сега еве на Кајгана и се мислам дали да одам негде да прославам што помина и овој ден или пак да си поуживам малку во сопственото присуство во удобноста на мојот кревет :)

Еден туш од сабајле, па до факс, па од таму до сити мол да купам нешто, од таму до новата 7ца што ја отворија денес да ја пробаме :D ...... на баскет до сеа и то за денес :)

фиктивно на одмор, а фактички ... пијан:pos: ... од сомнително лице

На работна акција :pos:

Куча - посо - куча - Маларична на лечење - в кафиЌ - хамбургер кај Цена - Текномаркет - Автобуска и назад.Пешачење за 2 дена.

цел ден дома ..се шеткарам низ двор ...никаде не мрднав почна кај коленото пак да ме боли...:mad: така да...пред копмјутер малку надвор со домашните комшиите .и то.:facepalm:

Не знам што ми текна , ме фати нервоза по дома и викам одам да се истрчам на кеј.

И да не остане вака гол муабетов , да кажам како си поминав.

Убаво , фино се истрчав , ги исцедив и последните сили од мене , и целиот спремен да се напијам водичка од чешмичето кај мостот кај Палас.
Арно ама , ја подигнав главата од патеката доле накај чешмата, и таму (НАД НЕА) стоеше еден "секси" 60+ годишен гол дедо кој си правеше самофонтана , прскајќи се насекаде по голото тело , со акцентот ставен на МИШКИТЕ . Се чувствуваше како Хју Хефнер шо е јак , ама три пати повеќе од него.

Секоја возможна жед ми исчезна во секунда.

Денес бев во..., денес бев кај...денес бев на..., денес бев со..., денес бев.....
--------------------
И јас бев некаде денес.Да почнам
Anco кај се изгуби бе чоек?! :eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom