Western & Southern Open, Cincinnati |12-19 aвгуст, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Јунајтед
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе го освои Синсинати во машка конкуренција?

• Вкупно гласачи
    18
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Федекс игра со стариот рекет како што забележав,не игра со тој што тестираше во Гштад и Хамбург?

komentatorot kaza so noviot e , a jas iskreno pojma nemam
--- надополнето: 14 август 2013 во 12:37 ---
denes ima dobri mechevi , dobri dueli . Tipsa mislam deka ke go ishutira shifonjerot , a i Yuzni ke go machi Marej,vo dobra forma e rusinot. Beker ke go namachi Nadal , ima strashen servis a i ne e tolku trup vo razmenite , bashka mava ramni forhendi , ako mu e denot ke go ispoti na Rafa. Novak so Monako bi trebalo da e lesno ako se znae deka Monaco na brzi podlogi e kako Amdi Bajram so matematika ama sepak , da ne se zaletuvam :)

Каков нов бе со стариот игра. Новиот беше како од Серена рекетот. А Раонич има главата да му ја дупни на Типса.

Абе Гришо колку толку тепа некого,а што правиме со Маша бе,отиде целосно.

Со стариот рекет мислам дека играше Федерер, а знам и дека периодов тренирал со стариот рекет.

Novak koga izgubi od Berdych godinava mislev deka drug pat nema da mu se povtori takva pederska defanzivna alibi igra , no ete ti go pelivanot denes se trudeshe so site sili da ja povtori taa igra , posebno prviot set . Sreka imashe shto Monaco e epten prosechen igrach na beton , pa krivo levo otide vo vtoro kolo. Kako si kuliraa , kako na trening, ebati tenisot. Aj bilo , da ne se povtori. Od trite zverki shto gi gledav dosega , nekako Federer mi e najubedliv , ama rano e seushte za sporeduvanja

Слабо undercover ? Не го глеав, ги гледав овие нашите дрва, ама поарно изгледа што Новак не сум го гледал, ако играл толку дефанзивна игра, ќе ме изнервирал повеќе.

Слабо undercover ? Не го глеав, ги гледав овие нашите дрва, ама поарно изгледа што Новак не сум го гледал, ако играл толку дефанзивна игра, ќе ме изнервирал повеќе.

anemichno, radi reda igrashe , prv set beshe katastrofa,nemaa nitu eden viner , samo neiznudeni. Vtoriot set zivna malce , ama pak onaka kurcobol stil. Aj , ne me iznenaduva , znae chat pat vakvi partii da pokaze , podobro sega , otkolku vo narednite kola. Zdrebot mu e povolen , ima ogromna shansa da napishe nova strana vo teniskata istorija , toa ako ne go motivira , ne znam shto togash

anemichno, radi reda igrashe , prv set beshe katastrofa,nemaa nitu eden viner , samo neiznudeni. Vtoriot set zivna malce , ama pak onaka kurcobol stil. Aj , ne me iznenaduva , znae chat pat vakvi partii da pokaze , podobro sega , otkolku vo narednite kola. Zdrebot mu e povolen , ima ogromna shansa da napishe nova strana vo teniskata istorija , toa ako ne go motivira , ne znam shto togash

Проблемот негов е што курчобол стил си го тера многу одамна, да не речам од почетокот на сезоната, а тоа баш и не радува многу. Се надевам дека барем ќе ја крени играта на некое повисоко ниво, не за друго, да го личи дека е број 1..

Стварно слаб беше Ноле у првиот сет, стоеше 3 метра позади основната линија, а башка и премногу грешеше. Понесигурен на неговиот најомилен удар-бекхендот, го немам видено со години. Али ваљда у вториот сет се поправил колку толку. После Ферер-Харисон ова беше најружниот меч на турнирот сега за сега.
Иначе ако игра со Иснер во 1/4 финалето нема да му биде ич лесно, тежок противник е Џон на оваа подлога. Ако игра со Раонич ќе му ја дупне главата у два сета.

utre shlager na denot Federer-Has , bi trebalo da e moshne kvaliteten i za gledanje . Ako pobedi Federer se promovira vo siguren polufinalist

Знам дека постот ти е да испровоцираш ама реално Федерер е фаворит против Надал во Синсинати и нема да ме чуди ако Надал изгуби во 1/4 финалето. Само јас мислам дека утре Надал малце ќе се помачи против Григор, колку и да звучи смешно после сето ругање што му го удрив сезонава. Има игра Димитров за подлогава и може доста да го намачи Надал. А за вечер, хахаха не ме смеј како Бекер какви бакрачи, 2-0 за Надал.

Знам дека постот ти е да испровоцираш ама реално Федерер е фаворит против Надал во Синсинати и нема да ме чуди ако Надал изгуби во 1/4 финалето. Само јас мислам дека утре Надал малце ќе се помачи против Григор, колку и да звучи смешно после сето ругање што му го удрив сезонава. Има игра Димитров за подлогава и може доста да го намачи Надал. А за вечер, хахаха не ме смеј како Бекер какви бакрачи, 2-0 за Надал.

ne be , kakvi prvokacii , treba da se nema elementarno poznavanje na tenis pa na Sinsi vo duel na Federer i Nadal da ne e favorit Federer , vo kakva i da e forma i fizichka sprema .
Eden drug moment sakam da prokomentiram , posebno za tebe , ako go gledashe Novak- Monako , za toa shto e fer igrach . Na poenot na mreza , koga Novak se zarotira na volejot , situacijata beshe identichna i skoro na isto mesto kako zavchera megju Novak i Nadal , koga Nadal go udri so topcheto . Monako go odigra toa shto ke go odigra sekoj fer igrach , ili levo ili desno , pa makar go izgubil poenot . Tvrdam deka Novak namerno odigra taka slabo posle i mu ja namesti na smech pa duri ne se ni svrte, a i dvajcata se nasmeaja posle toa . Sekoja chest za korektnosta na Monako , koj go gledashe mechot , ke se seti . Jas ke probam da najdam klip i paralelno dvata da gi vidime

Ја ти дадов клип да видиш во која положба се наоѓа главата на Надал кога го удира топчето, само што се правиш на Тошо и не одговараш на тоа никој не ти е крив. Нема везе, ако имаш нешто околу тоа пиши на другата тема, ова е тема за Синси. И патем одговори на постот во Општа дискусија, или мачка ти го изеде јазикот?

Ја ти дадов клип да видиш во која положба се наоѓа главата на Надал кога го удира топчето, само што се правиш на Тошо и не одговараш на тоа никој не ти е крив. Нема везе, ако имаш нешто околу тоа пиши на другата тема, ова е тема за Синси. И патем одговори на постот во Општа дискусија, или мачка ти го изеде јазикот?

ti odgovaram ovde i fajront na taa tema . Znachi koj od koja prichina ne igral na turnir , izgubil porano , bil povreden , majka mu praela ajvar pa trebalo da lupi piperki ne znam , no ATP rankingot go meri toa shto si go srabotil a i toa shto si odbranil, eve site ednoglasno osven streetbond se soglasuvame okolu toa . Kaj Nadal toj ciklus e polovichen oti ne igrashe i toa e shto e , sega mu e otvoren patot i sobira poeni , pa zatoa ke pishuvame dogodina za nego i konstantnosta , a i glupo e sega koga betonot samo shto pochna , kade uslovno zemeno prednosta e na stranata na Novak , pa da pochekame , no ako ti se brza ,, pogledajte semafor ,, broj eden e No1e.
Za udarot , aj te molam da mi najdesh deset klipa od Kobi , dvaese od Jordan,triese od Grecki , i najmalku pedesetina od Magic Johnson , kade shto gledaat na edna strana , a topkata ja dodavaat na druga , pa eve i Kristijano Ronaldo pochna toj trik da go pravi. Nikoj ne ti ja iskomentira taa maloumna teza , kaj mu bil pogledot na Nadal , oti toa nishto ne znachi , ama ti ja prifati taa tvoja teza kako takva i eve posle ped dena veke e krunski dokaz a u stvari nishto ne dokazuva , naprotiv

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom