Western & Southern Open, Cincinnati |12-19 aвгуст, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Јунајтед
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе го освои Синсинати во машка конкуренција?

• Вкупно гласачи
    18
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Факт е дека ги вртиш работите како ти одговараат. Лани кога беше Новак најдобар на крајот на сезоната јас прв кажав дека сосема заслужено е број 1, бидејќи тоа беше така и тоа е факт. Резултатите се кажуваат. Ае, неам намера да се објаснувам со тебе, не вреди.

Факт е дека ги вртиш работите како ти одговараат. Лани кога беше Новак најдобар на крајот на сезоната јас прв кажав дека сосема заслужено е број 1, бидејќи тоа беше така и тоа е факт. Резултатите се кажуваат. Ае, неам намера да се објаснувам со тебе, не вреди.

okolu pogledot neshto koment slabo , Jordan , Kobi , gledam levo , topche desno , ne ti se pishuva neshto , a i ne mi kaza dali go gledashe spomnatiot poen so Monako
i tochno , sega pishav , na krajot ke merime i esapime

okolu pogledot neshto koment slabo , Jordan , Kobi , gledam levo , topche desno , ne ti se pishuva neshto , a i ne mi kaza dali go gledashe spomnatiot poen so Monako
i tochno , sega pishav , na krajot ke merime i esapime

Не го видов, само прв сет го гледав и тоа со прекини ради Македонија-Бугарија. Сеедно, што сакаш кажи нема да ме убедиш дека намерно го гаѓал у лице. Get it?

Не го видов, само прв сет го гледав и тоа со прекини ради Македонија-Бугарија. Сеедно, што сакаш кажи нема да ме убедиш дека намерно го гаѓал у лице. Get it?

znam , toa e mission imposible , ama ima i drugi forumdjii , koi shto nemaat mentalni barieri i se objektivni

znam , toa e mission imposible , ama ima i drugi forumdjii , koi shto nemaat mentalni barieri i se objektivni

Ај ова како ќе го окарактеризираш? Или не е битно пошо не е Надал на видеото, да беше он ќе го судевме на смрт.

Фотос извињавај за оф топик, префрлај све у општа дискусија ако смета, пошо и така е мртво некако на темава па ако не е проблем нека останат мислењата.

Ај ова како ќе го окарактеризираш? Или не е битно пошо не е Надал на видеото, да беше он ќе го судевме на смрт.

Фотос извињавај за оф топик, префрлај све у општа дискусија ако смета, пошо и така е мртво некако на темава па ако не е проблем нека останат мислењата.

isto kako i udarot na Nadal , strshno nesportski poteg , e sega malce me buni pogledot , Federer gledashe na drugata strana :)
A ti kako ke go okarakterizirash

До сеа ептен слабо го пратам турниров, ама од утре таман 1/8 финалињата почнуваат планирам да седнам и да изгледам некоја салам утакмица. :) (повеќе утакмици де, ама дали сите ќе се салам не знам :D)

isto kako i udarot na Nadal , strshno nesportski poteg , e sega malce me buni pogledot , Federer gledashe na drugata strana :)
A ti kako ke go okarakterizirash

Федерер го изигра ова од бес, и да, неспортски потег е, ама ова не го прави Федерер нефер или не знам каков играч. Али пази, Федерер ова го изигра со сета сила, од бес како што веќе реков, а Надал гаѓаше во телото на Новак, но не со сета сила, што е неспортски не викам не, ама во фаца сигурно не го гаѓаше, гарантирам.
--- надополнето: 15 август 2013 во 01:36 ---
Надал изгледа застрашувачки. Негде во февруари не ни помислував дека ќе го кажам ова..

Rafa ako se e po plan i ne daj boze ako nesto fizicki ne se sluci, pu pu pu , so igrava mnogu me potsekja na 2010-ta na hardcourt sezona , a site znaeme sto se sluci taa 2010-ta:)

Nisto ne mu fali vo igrata na Rafa momentalno, hrabar e , izleguva na mreza , poln so samodoverba e , samo mora da poraboti na servisot, uste toa da go naprai ubitacen, i nema da ima slaba tocka vo igrata.

Шо му фали на сервисот де? Една од најсветлите точки во неговата игра е сервисот моментално.
Иначе овој Бекер го изнамачи Надал, за малце ќе изгубеше, не фаќаа убаво тоа спиновите...

Потегот на Федерер е намерен, нема муабет. Иако после се извини, реалноста е тоа.

Шо му фали на сервисот де? Една од најсветлите точки во неговата игра е сервисот моментално.
Иначе овој Бекер го изнамачи Надал, за малце ќе изгубеше, не фаќаа убаво тоа спиновите...

Opsto zborev, za US Open, ako uste poveke go usovrsi i udira asovi ogromni sansi ima.

Потегот на Федерер е намерен, нема муабет. Иако после се извини, реалноста е тоа.

Дали тоа го прави Федерер нефер и некоректен играч? И кажи ми што мислиш дали Надал намерно маваше во лицето на Новак или ненамерно го погоди?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom