Western & Southern Open, Cincinnati |12-19 aвгуст, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Јунајтед
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе го освои Синсинати во машка конкуренција?

• Вкупно гласачи
    18
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не би требало денеска да има изненадувања,сите од топ 7 ги гледам во 1/4 финале.Единствено Раонич-Иснер ќе биде поизедначен меч,но на крај американецот ќе го добие мечот.

^ Е колку убо си кажа :D уплати си ги Делпо,Ферер,Мареј,Федерер,Надал,Бердих.. имаш околу 4 коефициент.. јас пак од друга страна мислам дека мечевите на Делпотро,Ферер и Федерер се мн неизвесни, додека Мареј,Надал,Бердих и Џокович не би требало да имет поголеми проблеми

^ Е колку убо си кажа :D уплати си ги Делпо,Ферер,Мареј,Федерер,Надал,Бердих.. имаш околу 4 коефициент.. јас пак од друга страна мислам дека мечевите на Делпотро,Ферер и Федерер се мн неизвесни, додека Мареј,Надал,Бердих и Џокович не би требало да имет поголеми проблеми

Абе не реков дека нема да имаат проблеми,само мислам сите ќе поминат понатака.Инаку и Бердих би можел да има проблеми.Робредо не е лош до сега.Може во три сета да заврши мечот.

Абе не реков дека нема да имаат проблеми,само мислам сите ќе поминат понатака.Инаку и Бердих би можел да има проблеми.Робредо не е лош до сега.Може во три сета да заврши мечот.

Абе не е лош ама доста му е.. играше 3 сета и со Белучи, а и вчера не ми е јасно како помина против Вавринка, тенисер кој имаше одлични резултати на тврда подлога на почеток на годинава.. од друга страна вакви екстра брзи тврди подлоги му одговарет на Бердих и би требало лесно во 2 сета против шпанецов.. појке проблеми би можел да имат Надал против Димитров отколку Бердих, според мене ова

Нема , подлогава е само за сервери. Затоа и ми е мака што вчера не направив пари на Иснер против Гаске и Раппниќ против Типаревиќ . Скоро израмнети квоти , скоро израмнети тенисери по квалитет , но подлогата е толку брза што Раониќ и Иснер скоро и да не дозволуваат брејк топка за противникот . А тие вака така ќе им се укаже шанса за брејкче . Денес играат меѓусебе :D

Znaci, Ferrer e vo katastrofalna forma periodov, lani ova vreme gi jadese za rucek paceri kako tursunov, i samo ke pagja vaka podole na atp.

Ако не тепа Иснер тогаш џабе ќе се игра утре дуелот помеѓу Ноле и Раониќ. Е доколку тепа Иснер ќе биде доста интересно, ништо чудно и Ноле да биде издуван.

Znaci, Ferrer e vo katastrofalna forma periodov, lani ova vreme gi jadese za rucek paceri kako tursunov, i samo ke pagja vaka podole na atp.

Нема да паѓа барем по овие 2 мастерси и лани многу рано отпадна колку што памтам, ама полуфиналето на УС Опен шанса нема да го одбрани од лани, како што тргнал.

Го напизди судијава Дел Потро.Сеа ко луд почна да сервира и да мава форхенди.

Oде Ферер, али каков меч за Турцунов...

Uf kolku ke mi e merak Rafa vecer ako go spusti na zemja toa preforsiranoto Dimitrov, ali jebi ga ko nepisano pravilo e tie tipovi bas maksimum da vlozuvaat koga igraat protiv golemi igraci.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom